Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Vlc Media Player?

Jak aktualizovat VLC Media Player?

“ Instalace aktualizace se všemi opravami je velice jednoduchá – buď si můžete z oficiálních stránek stáhnout a nainstalovat balíček s poslední verzí, nebo přímo v aplikaci použijte volbu Nápověda-Zkontrolovat aktualizace. Dodejme, že přehrávač VLC Media Player je šířen jako open source pod licencí GPL.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak nainstalovat vlc media player?

Jak stáhnout aktuální verzi VLC Media Playeru

  1. Klikněte na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) a přejděte přímo na stránky VideoLan.
  2. Klikněte na tlačítko STÁHNOUT VLC (DOWNLOAD VLC).
  3. Otevře se instalátor a můžete si vybrat svůj jazyk z více než 50 možností, pak klikněte na DALŠÍ (NEXT).
Jak přehrát VLC? Nejprve je nutné otevřít v programu VLC požadované video a poté v nabídce »Přehrávání« najdete trochu nepochopitelnou volbu »Vykreslit«, ve které uvidíte všechna Chromecast zařízení připojená do sítě. Z nich vyberete to, na kterém chcete video přehrát. Následně ještě musíte souhlasit s použitím certifikátu.

Můžete se také zeptat, jak funguje vlc?

VLC je svobodný multiplatformní multimediální přehrávač a framework s otevřeným zdrojovým kódem, který přehraje většinu multimediálních souborů, DVD, Zvukových CD, VCD a různých proudových protokolů. Jak nastavit VLC pro TV? Pokud máme kartu s ovladači nainstalovanou, můžeme nastavit VLC pro příjem televizních stanic. Přejdeme na média – otevřít zachytávací zařízení – režim snímání – zvolíme TV digitální – karta tuneru – můžeme použít přednastavenou hodnotu 0.

Může se také zeptat, jak přehrát soubor media?

Deset výborných video a audiopřehrávačů, co přehrají téměř vše

  1. VLC media player 3 – open source.
  2. Media Player Classic Home Cinema 1.7 – open source.
  3. GOM Media Player 2.3 – freeware.
  4. KMPlayer 2019 – freeware.
  5. MediaMonkey 4.1 – freeware.
  6. JetAudio Basic 8.1 – freeware.
  7. Foobar2000 1.4 – open source.
  8. Zoom Player 14.5 – freeware.
Jak spustit DVD na Windows 10? Pokud chcete přehrávat disky DVD ve Windows 10, přejděte do obchodu Microsoft Store a kupte si aplikaci Windows Přehrávač DVD nebo jinou aplikaci, která přehrává disky DVD. Dostupné jsou i bezplatné DVD přehrávače.

A další otázka, v čem přehrát formát mkv?

Vy byste měli sáhnout po nejnovější verzi dobře fungujícího, snadno použitelného přehrávače, který dokáže dekódovat a přehrát MKV soubory s minimem komplikací. VLC Media player (často zvaný prostě "VLC") je zdarma dostupným a rozšířeným přehrávačem, který splňuje (a přesahuje) všechny zmíněné požadavky. Podle toho, jak streamovat na vlc? Vysílání streamu

Chcete-li zahájit vysílání síťového streamu, klikněte na nabídku Média ve VLC a vyberte Stream. V dialogovém okně Otevřít média vyberte média, která chcete streamovat.

Jak přehrát film z internetu na TV?

Chromecast je malé zařízení, pomocí kterého na obyčejné televizi zobrazíte obrazovku počítače nebo oblíbený film. Pouze jej připojíte do HDMI vstupu vaší televize, nastavíte přístup k Wi-FI síti a nainstalujete potřebné aplikace. Chromecast lze napájet z USB portu televize nebo adaptérem ze zásuvky.

By Ailsun Louie

Jaký přehrávač na filmy? :: Jak vypočítat druhou mocninu?
Užitečné odkazy