Domovská stránka > J > Jak Funguje Vlc?

Jak funguje VLC?

VLC je svobodný multiplatformní multimediální přehrávač a framework s otevřeným zdrojovým kódem, který přehraje většinu multimediálních souborů, DVD, Zvukových CD, VCD a různých proudových protokolů.

Přečtěte si více

Jak nastavit VLC pro TV?

Pokud máme kartu s ovladači nainstalovanou, můžeme nastavit VLC pro příjem televizních stanic. Přejdeme na média – otevřít zachytávací zařízení – režim snímání – zvolíme TV digitální – karta tuneru – můžeme použít přednastavenou hodnotu 0. Jaký přehrávač na PC? Deset výborných video a audiopřehrávačů, co přehrají téměř vše

  • VLC media player 3 – open source.
  • Media Player Classic Home Cinema 1.7 – open source.
  • GOM Media Player 2.3 – freeware.
  • KMPlayer 2019 – freeware.
  • MediaMonkey 4.1 – freeware.
  • JetAudio Basic 8.1 – freeware.
  • Foobar2000 1.4 – open source.
  • Zoom Player 14.5 – freeware.

Jak aktualizovat VLC Media Player?

“ Instalace aktualizace se všemi opravami je velice jednoduchá – buď si můžete z oficiálních stránek stáhnout a nainstalovat balíček s poslední verzí, nebo přímo v aplikaci použijte volbu Nápověda-Zkontrolovat aktualizace. Dodejme, že přehrávač VLC Media Player je šířen jako open source pod licencí GPL. Jak přidat titulky k filmu VLC? Spusťte program VLC media player v počítači a otevřete v něm vaše video: v hlavním menu klikněte na Média, pak na Otevřít soubor, vyberte soubor s videem ve vašem počítači a klikněte na Otevřít. Klikněte na Titulky a pak na Přidat soubor s titulky.

Podle toho, v čem přehrát formát mkv?

Vy byste měli sáhnout po nejnovější verzi dobře fungujícího, snadno použitelného přehrávače, který dokáže dekódovat a přehrát MKV soubory s minimem komplikací. VLC Media player (často zvaný prostě "VLC") je zdarma dostupným a rozšířeným přehrávačem, který splňuje (a přesahuje) všechny zmíněné požadavky. Podle toho, jak nainstalovat vlc na mac? Doporučím VLC Media Player, který je vyvíjen společností VideoLAN a je ke stažení zdarma zde. Po stažení otevřete příslušný . dmg soubor a stačí ikonu VLC přetáhnout do složky Aplikace (1). Tímto se VLC Media Player „nainstaluje”.

Lidé se také ptají, jak otočit obraz ve vlc?

Na obrazovce Úpravy a efekty klikněte na záložku Efekty videa. Zde vyberte záložku Geometrie. Zašrtněte volbu Otočit a vyberte, jak chcete video otočit. 90, 180 nebo jiné stupně. Jak vysílat z VLC do TV? Nejprve je nutné otevřít v programu VLC požadované video a poté v nabídce »Přehrávání« najdete trochu nepochopitelnou volbu »Vykreslit«, ve které uvidíte všechna Chromecast zařízení připojená do sítě. Z nich vyberete to, na kterém chcete video přehrát. Následně ještě musíte souhlasit s použitím certifikátu.

Také, jak přehrát film z internetu na tv?

Chromecast je malé zařízení, pomocí kterého na obyčejné televizi zobrazíte obrazovku počítače nebo oblíbený film. Pouze jej připojíte do HDMI vstupu vaší televize, nastavíte přístup k Wi-FI síti a nainstalujete potřebné aplikace. Chromecast lze napájet z USB portu televize nebo adaptérem ze zásuvky.

By Bear

Jak streamovat na VLC? :: Co delat kdyz mi nefunguje iMessage?
Užitečné odkazy