Domovská stránka > J > Jak Upravit Video?

Jak upravit video?

Chcete-li video sestříhat nebo odstranit jeho část, otevřete editor videa.

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte možnost Obsah.
  3. Klikněte na název nebo miniaturu videa, které chcete upravit.
  4. V levé nabídce vyberte možnost Editor.

Přečtěte si více

Jak Sestrihat mp4?

Možnosti stříhání videa

Pro oříznutí videa stačí kliknout na konkrétní klip a posunout hrany na jeho začátku nebo konci. Po kliknutí na časovou linku také program označí přesné místo v klipu a zobrazí 3 ikony: Kliknutím na levou ikonu složené závorky odstřihnete celou část nalevo od označeného bodu.
Jak zkrátit video? Kate's Video Toolkit – freeware

Slouží pro základní úpravu videa. Nabízí možnost zkrátit video, spojit dvě videa, vložit mezi ně přechodový efekt a přidat hudbu. Jeho hlavním trumfem je jednoduchost uživatelského prostředí a minimum funkcí, takže v něm video upraví většina uživatelů bez větších problémů.

Lidé se také ptají, jak na ořezání videa?

Chcete-li video oříznout efektivně a rychle, můžete zkusit výkonný nástroj pro ořezávání videa MiniTool MovieMaker . S nejlepším nástrojem pro řezání videa můžete efektivně a dokonale ořezávat video, protože nabízí rozhraní podobná čarodějům i výkonné funkce. Kromě toho je to bezplatný nástroj. Jak Strihat videa na PC? Windows Movie Maker – freeware

Program od Microsoftu najdete v balíku Microsoft Essentials. Video umí importovat (z různých zdrojů), stříhat, přidávat efekty, doplnit zvuky, popisky i titulky. Nechybí stabilizace obrazu se třemi předvolbami (dostupné pouze ve Windows 8).

Jak upravit MP4?

upravitMP4

Část 2: Top 5 Snadno použitelné editory MP4

  1. AnyMP4 Video Editor.
  2. 2 Windows Movie Maker.
  3. iMovie.
  4. Final Cut Pro.
  5. Wondershare Filmora.
  6. VEED Online Video Editor.
Můžete se také zeptat, jak otočit video? Z nabídky nahoře zvolte Nástroje a následně Efekty a filtry. Dále vyberte Efekty videa -> Geometrie a zde zaškrtněte políčko Převést (pokud má být otočení videa o 90, 180 nebo 270 stupňů) nebo Otočit, pokud si úhel chcete vybrat (POZOR na oříznutí videa).

Jak spojit videa MP4 do jednoho?

Free Video Joiner je intuitivní nástroj, který umožňuje spojit několik videí do jednoho souboru. S videem pracuje beze ztráty původní kvality a dokáže si poradit s několika formáty - AVI (Divx, XviD, MPEG4), WMV, MPEG (MPEG1, MPEG2), MP4, MOV, DVD či VCD. Jak zkrátit MP4 video? Bandicutem můžete vytvářet stříhat/ořezávat video soubory formátů AVI oddělení/sloučení, MP4 oddělení/sloučení, MOV oddělení/sloučení nebo MPEG oddělení/sloučení. Program ovšem pracuje velmi dobře se soubory typu AVI, MP4, MOV, M4V, MKV, MPEG, MPG, DAT, VOB, FLV, ASF, WMV, TS, TP, TRP, MPE.

Jak zmenšit velikost filmu?

Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.

By Langley

Co místo Photoshopu? :: Co je druhotná licence MS Office?
Užitečné odkazy