Domovská stránka > J > Jak Upravit Video Ve Vlc?

Jak upravit video ve VLC?

Krok 1: Otevřete video soubor ve VLC tím, že přejdete na Media> Open File, nebo můžete přímo přetáhnout video soubor do VLC přehrávače. Krok 2Zvolte "Nástroje" z menu a vyberte "Efekty a filtry". Poté se otevře dialogové okno, vyberte Video Effects> Geometry, zaškrtněte "Transform" a zvolte požadovaný stupeň rotace.

Přečtěte si více

Jak ořezat video?

Ano můžeš. Aplikace VistaCreate pro Android je k dispozici na Google Play pro Android , je zdarma a poskytuje všechny stejné funkce jako desktopová verze VistaCreate. Jednoduše nainstalujte aplikaci, vyberte nebo nahrajte své video a použijte ořezávací nástroj. Jak zmenšit video ve VLC? Můžete komprimovat 4K video na 1080p video pomocí VLC? Ano. Ve VLC Video kodek sekci, můžete vyplnit Velikost rámu Šířka a Výška s 1920px a 1080px. Uložte nastavení a klikněte start zmenšit video v rozlišení 4K na 1080p pomocí VLC.

Podle toho, jak zkrátit video v pc?

Kate's Video Toolkit – freeware

Slouží pro základní úpravu videa. Nabízí možnost zkrátit video, spojit dvě videa, vložit mezi ně přechodový efekt a přidat hudbu. Jeho hlavním trumfem je jednoduchost uživatelského prostředí a minimum funkcí, takže v něm video upraví většina uživatelů bez větších problémů.
Jak stříhat video ve Windows 10? Pomocí editoru videa v aplikaci Fotky můžete vytvářet videoprezentace, které kombinují fotky a videa s hudbou, pohybem, textem a dalšími možnostmi. Můžete dokonce přidat animované 3D efekty, jako jsou jiskry nebo ohňostroje!

Jak uložit video z VLC?

Pomocí oblíbeného programu VLC Media Player můžete nejen nejrůznější multimediální soubory přehrávat, ale také je převádět do jiného formátu. Stačí na to v podstatě několik kliknutí myší. Otevřete program VLC Media Player a z nabídky »Média« vyberte možnost »Převést / Uložit«. Můžete se také zeptat, v jakém programu oříznout video? Free Crop Video je jednoduchý nástroj pro editování rozměrů videí (rozlišení v pixelech), konkrétně formou oříznutí. Prostřednictvím posuvníku a označené části obrazu videa je možné přizpůsobit velikost konkrétní oblasti, která má být odříznuta od původního obrazu.

Jak ořezat MP4?

Výkonné editační funkce, jako je Oříznout, Oříznout, Otočit, Efekty, Vylepšit, 3D a další.

  1. Krok 1Stáhněte a nainstalujte zastřihovač MP4.
  2. Krok 2Rozdělte a ořízněte MP4 na klipy.
  3. Krok 3Vystřihněte požadovanou část z MP4.
  4. Krok 4Exportujte oříznuté soubory MP4.
Jak oříznout video na výšku? Pokud má vaše video vodoznak, nebo další nechtěné věci, můžete použít Apowersoft Online Video Cropper pro jejich odstranění oříznutím. Někdy můžete potřebovat zobrazit určitý detail vašeho videa. Stačí ho oříznout, aby se diváci soustředili na hlavní obsah! Není potřeba nic stahovat ani instalovat.

Jak snížit velikost videa?

Chcete-li komprimovat video soubor bez zachování původní kvality, můžete se obrátit na profesionální řešení. Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru.

By Rosenzweig Sivick

Jak vystřihnout část videa iPhone? :: Jak upravit video z dronů?
Užitečné odkazy