Domovská stránka > J > Jak Upravit Video Z Dronů?

Jak upravit video z dronů?

Adobe Premiere Rush střihací program

Prostředí programu je vcelku přehledné a soubory, které chcete editovat, můžete buď importovat přes menu, nebo přetáhnout do programu stylem drag&drop. Můžete importovat i celé složky. Nahrané soubory přetáhnete přímo do timeline, kde už upravíte video dle libosti.

Přečtěte si více

Jak udělat z videa smyčku?

Přejděte na stránku sledování jakéhokoli videa. V přehrávači videa klikněte na ikonu Možnosti . Klikněte na možnost Smyčka . Video se bude nepřetržitě opakovat. Také, jak oříznout video windows 10? Pokud máte Windows 10, můžete videa oříznout

Toho snadno dosáhnete kliknutím pravým tlačítkem myši a vyberte jej v části „Otevřít v“. Jakmile jste uvnitř, uvidíte, jak se video začne automaticky přehrávat.

Jak stříhat video ve Windows 10?

Pomocí editoru videa v aplikaci Fotky můžete vytvářet videoprezentace, které kombinují fotky a videa s hudbou, pohybem, textem a dalšími možnostmi. Můžete dokonce přidat animované 3D efekty, jako jsou jiskry nebo ohňostroje! Jak rozdělit MP4 soubor? Format Factory je populární převaděč formátů souborů. Může zpracovávat různé video formáty včetně MP4. Navíc můžete video MP4 rozdělit na klipy a poté je převést. Vyměňujte si bezplatné funkce s reklamami.

Jak rozdělit film na dvě části MKV?

Free MKV Splitter je užitečná pomůcka umožňující rozdělení velkých video souborů MKV na zvolený počet menších částí. Soubory je možné rozdělit i přesně podle vlastních časových úseků. Předností programu je velmi snadné a přehledné ovládání. Jak z videa udělat fotku iPhone? Přejděte do App Store a vyhledejte aplikaci IntoLive a stáhněte si ji. Spusťte aplikaci a udělte jí přístup k fotografiím. Klepněte na video, které chcete převést. Upravte video, jak chcete (korekce barev, rotace apod.)

Lidé se také ptají, jak udělat smycku z videa iphone?

Nastavení opakování videa:

  1. Přejděte na stránku sledování jakéhokoli videa.
  2. V přehrávači videa klepněte na ikonu Možnosti .
  3. Klepněte na Smyčka jednoho videa . Video se bude nepřetržitě opakovat.
Jak prodlouzit video? prodloužit

Můžete taky použít jinou část klipu, a přitom zachovat jeho délku v projektu:
  1. V řezačce klipu podržte ukazatel nad klipem, až se změní na nástroj zkrácení .
  2. Přetáhněte vybranou část klipu doleva nebo doprava.
  3. Řezačku klipu zavřete stisknutím klávesy Return.

Jak zmenšit video ve VLC?

Můžete komprimovat 4K video na 1080p video pomocí VLC? Ano. Ve VLC Video kodek sekci, můžete vyplnit Velikost rámu Šířka a Výška s 1920px a 1080px. Uložte nastavení a klikněte start zmenšit video v rozlišení 4K na 1080p pomocí VLC.

By Minette Vardy

Jak upravit video ve VLC? :: Jak zacit Strihat videa?
Užitečné odkazy