Domovská stránka > P > Proč Nepoužívat Messenger?

Proč nepoužívat Messenger?

Facebook má důvod nezavádět end-to-end, tvrdí specialista

Podle něj Facebook otálí se zavedením šifrování kvůli tomu, že by pak nemohl kontrolovat síť stoprocentně. A to by mohl být vážný problém. Facebook Messenger používá přes miliardu uživatelů, Instagram taky.

Přečtěte si více

Jak na Viber?

Příchozí hovor je oznamován vlastní “odemykací” obrazovkou, kterou budou znát uživatelé zvyklí na Android 2. x. Posunem zeleného táhla zleva doprava hovor přijmete, červeným táhlem opačným směrem odmítnete. Bohužel není k dispozici užitečná funkce odmítnutí hovoru současně s odesláním jedné z předdefinovaných zpráv. Co je lepší Viber nebo WhatsApp? Pokud bychom ovšem měli prostředí porovnat s aplikací WhatsApp, dojdeme k závěru, že Viber na nás působí lehce složitějším dojmem, což může být překážkou především pro začínající uživatele. Jedná se však o čistě subjektivní pocit, neboť vzhled je vždy otázkou vkusu.

Co se deje s Whatsappem?

Je nutné říct, že z hlediska běžného užívání WhatsAppu nepůjde o dramatickou změnu. Aplikace bude dál šifrovat data už na chytrém telefonu (nebo v PC), v nečitelné podobě je přenášet a dešifrovat až na zařízení protistrany. Pokud někdo neprolomí šifrování, zůstane konverzace soukromá, stejně jako vytvořené skupiny. Kde se zálohuje WhatsApp? Aplikaci WhatsApp můžete nastavit tak, aby se data zálohovala na Disk Google. Jak zálohovat a obnovit zprávy, zjistíte v centru nápovědy služby WhatsApp. Zálohy nezabírají místo na úložišti Disku Google pro osobní účet Google. Pomocí zálohy můžete obnovit zprávy a přílohy do aplikace WhatsApp.

Tak jak se prihlasit k whatsapp?

Přihlášení

  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.
Lidé se také ptají, jak dočasně vypnout whatsapp? 2. Vypnutí WhatsApp ikony z oznamovací oblasti. Jděte to nastavení vašeho smartphonu (General Android settings) a zde pak zvolte dále: Apps>> Seznam aplikací >> vyberte WhatsApp >> klepněte na Notification a vypněte všechny notifikace WhatsAppu. Vypněte i vibrace a pop-upy.

Lidé se také ptají, kdo vlastní whatsapp?

Tvůrce aplikace WhatsApp Jan Koum dotáhl svůj business až k veleúspěšnému exitu. Díky obchodu s Facebookem se z něj stane dolarový miliardář. Ale ještě před měsícem to odmítal. "Není těžké prodat firmu, ale pokud se podíváte na Facebook, Google, Yahoo a Twitter, ti neprodali. Jak poznám že mě zablokoval na WhatsApp? Nezobrazují se vám aktualizace profilové fotografie daného kontaktu. Odešlete-li zprávu kontaktu, který si vás zablokoval, zobrazí se vám u ní vždy jen jedna fajfka (zpráva odeslána), dvě fajfky (zpráva doručena) se vám nikdy zobrazovat nebudou. Pokusíte-li se s daným kontaktem uskutečnit hovor, nebudete spojeni.

Jak poznám že si mě někdo na Whatsappu zablokoval?

Jak poznám, že jsem blokován?

  1. Komunikace během blokování se nikdy nedoručí
  2. Nevidíte Online ani Last Seen status.
  3. Nevidíte změnu profilové fotky.
  4. Nevidíte aktualizaci stavu.
  5. U zprávy se zobrazí pouze jedna šedá fajfka.
  6. Kontaktu se nedovoláte.

By Dahlia Pombier

Jaký je rozdíl mezi autorským právem a ochrannou známkou A co patenty? :: Co je aplikace WhatsApp Messenger?
Užitečné odkazy