Proč mi nejde Messenger Iphone?
Aplikace však nefunguje ani po opětovném otevření, restartování iPhonu či dokonce odinstalování a znovunainstalování aplikace. Pokud vás tedy tento problém doběhl, jedinou záchranou by pro vás měla být chystaná aktualizace této služby.
Jak restartovat aplikace?
Další informace vám poskytne výrobce zařízení.
- Na většině telefonů stačí stisknout vypínač po dobu asi 30 sekund, nebo dokud se telefon nerestartuje.
- Možná bude třeba klepnout na Restartovat .
Lidé se také ptají, jak obnovit zalozky safari?
Pokud si tedy chcete nechat zobrazit poslední zavřené záložky v Safari na iOS, tak stačí pouze následující kroky:
- Otevřete si Safari.
- Zobrazte si všechny otevřené záložky.
- Podržte tlačítko +
- Nyní se vám zobrazí seznam naposledy zavřených záložek, které můžete obnovit.
Jak ukončit aplikaci v Androidu?
Zavření jedné aplikace: Přejeďte prstem ze spodního okraje nahoru, podržte ho na obrazovce a potom ho zdvihněte. Přejeďte po aplikaci nahoru. Zavření všech aplikací: Přejeďte prstem ze spodního okraje nahoru, podržte ho na obrazovce a potom ho zdvihněte. Také, jak vypnout aplikaci na pc? Spusťte Správce úloh pomocí klávesové zkratky [Ctrl]+[Shift]+[Esc]. Kliknutím na »Více informací« přepnete Správce úloh do režimu úplného zobrazení. Na kartě Procesy vyberte program, který chcete ukončit a klikněte na tlačítko »Ukončit úlohu« nebo stiskněte klávesu [Del].
Jak vypnout aplikace na PC?
Klikněte na Start – Nastavení – Soukromí – Aplikace na pozadí. Následně u volby Povolit aplikacím běžet na pozadí posuňte přepínač do polohy Vypnuto. Kdo by nechtěl vypnout všechny apky, můžete volbu nechat na Zapnuto a nastavit Vypnuto pouze u těch aplikací a programů, u kterých víte, že je nebudete potřebovat. Jak uspat aplikaci? Postup je následující:
- otevřeno Nastavení aplikace.
- Klepněte na Péče o zařízení.
- Klepněte na baterie.
- Klepněte na Využití baterie.
- Jakmile se vám zobrazí seznam aplikací, které používají baterii častěji, klepněte na aplikaci, na které chcete pracovat.
- Klepněte na Dejte aplikaci do režimu spánku.
Jak vypnout aplikace na pozadí Samsung?
Jak zastavit aplikace na pozadí
- Jít do Nastavení> Informace o telefonu. Tam musíme několikrát za sebou kliknout na číslo sestavení.
- Vracíme se k Nastavení a tam se objeví nová nabídka Možnosti pro vývojáře. Zadáme to a jednou z možností, která vyjde, jsou Služby v provedení.
Similar articles
- Proč mi nejde Messenger?
- Proč mi nejde odeslat zpráva na Messenger?
- Co delat kdyz se mi nejde prihlasit na Messenger?
- Proč nepoužívat Messenger?
- Proč nefunguje Messenger 4.10 2021?
- Proč nefunguje Messenger a WhatsApp?
- Proč mi nejde synchronizovat iPhone s iTunes?
- Proč mi nejde odeslat SMS iPhone?
- Proč se mi nejde připojit na Wi-Fi na iphone?