Domovská stránka > P > Proč Nefunguje Messenger 4.10 2021?

Proč nefunguje Messenger 4.10 2021?

Původní článek 4. 10. Aktuálně došlo k výpadku webových stránek i služeb společnosti Facebook, což se dotýká samotné sociální sítě a Instagramu, přičemž komplikace jsou i u komunikační platforem Messenger a WhatsApp. Dle dostupných informací se jedná o problém s DNS servery, které mají na starost překlad URL adres.

Přečtěte si více

Proč nefungoval Facebook?

Velmi pravděpodobně výpadek souvisí se systémem DNS (servery, které překládají síťové názvy na IP adresy). Při použití bezplatné služby americké společnosti Cloudflare (1.1.1.1) je na příkaz ping www.facebook.com vrácena chybová hláška „Ping request could not find host www.facebook.com. Proč přestal fungovat Messenger? Pokud zprávy nevidíte nebo se vám zobrazuje zpráva, že nejste připojení k internetu, můžete zkusit následující: Stáhnout nejnovější verzi Messengeru. Aplikaci Messenger zavřít a znovu otevřít. Zkontrolovat Wi-Fi připojení nebo připojení k internetu.

Proč vypadl Facebook v pondělí 4.10 2021?

Na dlouhé hodiny servery „zmizely z internetu“. Také zaměstnanci Facebooku kvůli tomu měli problém s komunikací. Jejich vlastní systémy je odmítaly. To opravu komplikovalo, vysvětluje IT expert Zdeněk Cendra. Co je s Facebook? Sociální síť Facebook tvoří v současnosti jednu z největších internetových komunit, počet přihlášených uživatelů už překročil dvě miliardy a stále roste. Facebook umožňuje uživatelům komunikovat se svými přáteli, sdílet fotografie, multimediální obsah a využívat množství různých webových aplikací.

Podle toho, proč mi nejde odeslat zpráva na messengeru?

Zkontrolujte stav internetového připojení. Zkontrolujte, jestli fungují ostatní weby. Aktualizujte prohlížeč. Doporučujeme používat nejnovější verzí jednoho z těchto webových prohlížečů. Jak si aktualizovat Messenger? Jak aktualizovat aplikaci pro Android

  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení. Aplikace s dostupnými aktualizacemi mají označení Je k dispozici aktualizace.
  4. Klepněte na Aktualizovat.

Podle toho, co se deje s instagramem?

Pokud Instagram přesto nefunguje, musíme zkontrolovat, zda aplikace nefunguje mít přístup k mobilním datům našeho smartphonu. K tomu musíme v části nastavení našeho terminálu vstoupit do sekce Mobilní data, vybrat Instagram a zkontrolovat, zda v rámci možností aplikace má přístup k internetu. Proč mi nejde na mobilu Facebook? Pokud máte potíže s přihlášením k Facebook účtu v aplikaci Facebook: Ověřte, že máte nejnovější verzi aplikace Facebook, nebo aplikaci odstraňte a znovu nainstalujte. Zkuste se přihlásit z mobilního prohlížeče (třeba Safari, Chrome)

A další otázka, proč nešel whatsapp?

Začátek roku 2021 si ve WhatsAppu za rámeček rozhodně nedají. Populární komunikační aplikaci se vůbec nepovedlo odkomunikovat nové podmínky užívání služby spojené s ochranou soukromí uživatelů, kteří následně začali hromadně utíkat ke konkurenci.

By Lothair Degeyter

Jak obnovit Messenger? :: V jakém programu otevřít soubor PDF?
Užitečné odkazy