Domovská stránka > C > Co Je Aplikace Whatsapp Messenger?

Co je aplikace WhatsApp Messenger?

WhatsApp Messenger je BEZPLATNÁ aplikace pro zasílání zpráv. Je k dispozici pro Android a další smartphony. WhatsApp umožňuje odesílat zprávy a volat přátelům a rodině. Používá k tomu internetové připojení v telefonu (4G/3G/2G/EDGE nebo Wi-Fi, podle toho, co je k dispozici).

Přečtěte si více

Také, co znamená na whatsapp účet spolecnosti?

Zobrazí se vám tak profil daného kontaktu. Pokud se jedná o profil společnosti, bude označen jednou z následujících kategorií: Oficiální účet společnosti: Služba WhatsApp ověřila, že tento účet patří skutečné a renomované společnosti. Proč nepoužívat WhatsApp? Zabezpečení na prvním místě

Nejen, že je vysoká pravděpodobnost, že vás sledují lidé z pozadí sociální sítě, ale rovněž můžete být nemilým překvapením, že vaše konverzace, hlasové zprávy a fotky sleduje i hacker, který se vám do vašeho účtu mohl nabourat.

Co pouzivat místo WhatsApp?

Tři bezpečné alternativy k aplikaci WhatsApp

  • (Free+) Viber - Safe Chats And Calls. Viber Media S. à r.l.
  • (Free) Telegram. Telegram FZ-LLC.
  • (Free) Signal Private Messenger. Signal Foundation.
  • (CZK 99.00) Threema. Threema GmbH.
  • (Free) Wire - Secure Messenger. Wire Swiss GmbH.
Kde najdu WhatsApp? Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.

Pokud jde o to, co umí aplikace whatsapp?

WhatsApp Messenger je multiplatformní aplikace umožňující výměnu zpráv a multimediálních souborů mezi vlastníky smartphonů pomocí internetu. Kromě textových zpráv uživatelé WhatsApp Messenger si mohou navzájem zasílat obrázky, videosoubory, audiosoubory a polohu na mapě. Lidé se také ptají, jak funguje blokace na whatsapp? Zablokované kontakty vám už nebudou moct volat ani odesílat zprávy. Informace o poslední aktivitě (funkce Naposledy), vaše aktualizace stavu a jakékoli změny vaší profilové fotografie, které provedete, se zablokovaným kontaktům už nebudou zobrazovat.

Také, jak zjistit s kým si píše na whatsapp?

Žádné aplikace ani pomůcky co by vám umožnily zjistit co si někdo jiný píše s někým na WhatsApp bez přístupu k jejich telefonu neexistují. Jak funguje WhatsApp Business? Aplikace WhatsApp Business poskytuje nástroje pro automatizaci, třídění a rychlé odpovídání na zprávy a usnadňuje tak komunikaci se zákazníky. Zároveň je navržena tak, aby fungovala stejně jako WhatsApp Messenger. Její pomocí můžete dělat vše, na co jste zvyklí – od chatování až po odesílání fotek.

Jak odejit z WhatsApp?

V aplikaci WhatsApp přejděte do příslušné skupiny a klikněte na její téma. U jména účastníka klikněte na ikonu Nabídky > Odebrat > ODEBRAT.

By Rosse

Proč nepoužívat Messenger? :: Co to znamená Google Play?
Užitečné odkazy