Domovská stránka > P > Proč Nepoužívat Chrome?

Proč nepoužívat Chrome?

Google tvrdí, že se snaží o vyváženost mezi právem na soukromí a sledovacími soubory, které umožňují to, aby web běhal tak rychle a nabízel uživatelům co největší pohodlí při prohlížení stránek. Podle Fowlera však se Google stále více vzdaluje od své politiky privátnosti.

Přečtěte si více

Čím nahradit Google Chrome?

Chrome nemusí být jediný: tyto tři prohlížeče pro Android jsou daleko lepší

  • Opera Touch - Aplikace pro Android 2.6.1.
  • Tor Browser - Aplikace pro Android 68.11.1.
  • Firefox Klar (Firefox Focus) - Aplikace pro Android 8.7.1.
  • Opera Touch - Aplikace pro Android 2.6.1.
  • Tor Browser - Aplikace pro Android 68.11.1.
V čem je naprogramován Google? Google Chrome je víceplatformní webový prohlížeč vyvíjený společností Google. Poprvé byl vydán v roce 2008 pro operační systém Microsoft Windows a později byl přenesen na systémy Linux, MacOS, iOS a Android.

Proč mi nejde spustit Google?

Pokud vám také nefunguje Google vyhledávání na telefonu, tak řešení je naštěstí celkem jednoduché. Někdy postačí zadat dotaz znovu. Jistější je pak otevřít na vašem telefonu menu multitasking a ukončit aplikaci Google. Nově spuštěná Google aplikace by už měla opět fungovat. Lidé se také ptají, proč google nefunguje? Restartujte zařízení a zkuste vyhledávání zopakovat. Pokud se můžete připojit k internetu, aktualizujte aplikaci Google na nejnovější verzi. Chcete-li ověřit, zda už se výsledky zobrazují, zkuste vyhledávání zopakovat. Když vymažete mezipaměť aplikace, smažete data uložená v dočasné oblasti paměti zařízení.

Můžete se také zeptat, jak opravit google chrome?

Jak opravit chyby Chrome nereagující

  1. Aktualizujte na nejnovější verzi Chromu.
  2. Vymažte historii a mezipaměť.
  3. Restartujte zařízení.
  4. Zakázat rozšíření.
  5. Vymažte mezipaměť DNS.
  6. Ujistěte se, že váš firewall neblokuje Chrome.
  7. Obnovte výchozí nastavení prohlížeče Chrome.
  8. Přeinstalujte Chrome.
Co místo Googlu? Mezi další alternativy lze zařadit taktéž anonymní StartPage, searX nebo Qwant (podporuje češtinu). Pokud vám vadí Google, ale Microsoft ne, vzpomeňme jeho Bing. Ani po letech však stále není ideální pro použití v češtině. Tam naopak velmi dobře obstojí Seznam.cz.

Který prohlížeč nejméně zatěžuje procesor?

Microsoft se pochlubil vysokou efektivitou svého internetového prohlížeče Edge. Spotřebovává málo prostředků a díky tomu umožní mobilním zařízením delší výdrž na baterii. Jaký je nejlepší internetový prohlížeč? Nejlepší internetový prohlížeč

  • Google Chrome. Google Chrome je držitelem titulu nejoblíbenějšího webového prohlížeče na světě, částečně díky silné integraci s vyhledávačem.
  • Mozilla Firefox.
  • Microsoft Edge.
  • Opera.
  • Který je tedy nejlepší prohlížeč ?

V čem je napsán Facebook?

Každý uživatel má v profilu The Wall, na kterou mu ostatní uživatelé mohou psát vzkazy a zobrazují se zde v podstatě všechny děje v sociální síti Facebook. Na Wall se dá vkládat i další multimediální obsah.

By Delainey

Co to znamená Google Play? :: Jak změnit jazyk InDesign?
Užitečné odkazy