Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Messenger?

Proč mi nejde Messenger?

Zkontrolujte připojení k internetu. Pokud vaše zařízení není připojeno k bezdrátové síti nebo má síť problémy, je možné, že nebudete moci zobrazit své zprávy. Zkontrolujte, zda nefunguje Facebook Messenger. Pokud nemáte přístup ke službě Facebook Messenger, může to být problém na straně společnosti, ne na vaší.

Přečtěte si více

Proč mi nechodí zprávy na Messenger?

V prvé řadě byste měli u konkrétní aplikace (a nemusí jít nutně jen o Messenger, ale třeba i WhatsApp, Signal, Gmail…) provést v systémovém nastavení změny u spořiče baterie. V Xiaomi telefonu postupujte přes Nastavení > Aplikace > Správa aplikací > Messenger (nebo jiná) a v nabídce Spořič baterie zvolte Žádné omezení. Jak zrušit napadený Facebook? Postup je obdobný, jako v případě dočasné deaktivace účtu.

  1. Klikněte na ikonu vašeho účtu v pravém rohu.
  2. Vyberte Nastavení a soukromí
  3. Klikněte na Nastavení.
  4. Ve sloupci vlevo klikněte na Vaše informace na Facebooku.
  5. Klikněte na Deaktivace a odstranění.
  6. Zvolte Odstranění účtu.

Co delat kdyz mi Hacknou FB?

Zakřížkujte ty, které chcete smazat, a stiskněte tlačítko Odebrat. Pokud někdo pod vaším jménem sdílel příspěvky či posílal zprávy, dejte o tom vědět všem svým kontaktům. Na Facebooku jim pošlete zprávu a v ní vysvětlete, že váš účet napadl hacker a že příspěvky a zprávy jste nepsali vy. Může se také zeptat, jak obnovit hacknuty facebook? Pokud ke svému účtu na Facebooku nemáte přístup, zkuste si poslat e-mail na obnovení hesla a obnovte si účet přes svou zaregistrovanou e-mailovou adresu. Pokud se vám na účet stále nedaří dostat, neprodleně jej nahlaste jako hacknutý a řiďte se pokyny, které dostanete.

Jak si zmenit email na Facebooku?

Jak přidat e-mailovou adresu:

  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na.
  2. Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení.
  3. V oddílu Nastavení účtu klepněte na Osobní údaje.
  4. Klepněte na E-mailová adresa a potom na Přidat e-mailovou adresu.
  5. Zadejte e-mail a potom klepněte na Přidat e-mail.
Tak jak vymazat emailové adresy na facebooku? Přejděte do Nastaveni profilu a přímo na záložce Obecné uvidíte možnost rozkliknout E-mail. Tam zrušte „Používat Facebook e-mail“ (Use your Facebook email address) a změny uložte. Případně je ještě možné, že se tato mailová adresa nachází i mezí primárními adresami – tam stačí použít Odstranit/Remove.

Jak získat zpět účet na Facebooku?

Musíte je požádat, aby navštívili www.facebook.com/recovera sdělili vám kód, který tam pro vás obdrží. Jakmile vložíte všechny kódy do příslušných rámečků na obrazovce, získáte přístup ke svému účtu a můžete znovu vesele „facebookovat“. Jak zrušit blokaci na Facebooku? Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení. Posuňte se dolů na Okruh uživatelů a viditelnost a klepněte na Blokování. Vedle jména člověka, kterého chcete odblokovat, klepněte na Odblokovat.

Může se také zeptat, jak se dostat přes blokované stránky?

Google DNS / OpenDNS / CZ.

z jiné země, kterým české Ministertvo financí nemůže blokování přikázat. Často se používají servery Google, tedy servery s IP adresami 8.8.8.8 a 8.8.4.4 nebo OpenDNS, IP adresy 208.67.222.123 a 208.67.220.123. S výhodou lze také použít DNS servery organizace CZ.

By Rycca

Jak se spojit s podporou Facebooku? :: Jak kontaktovat Facebook support?
Užitečné odkazy