Domovská stránka > C > Co Umí Windows 11?

Co umí Windows 11?

Operační systém Windows 11 s sebou přinesl některé nové užitečné funkce, včetně snadnějšího vytváření virtuálních tematických ploch, přichycení a rozvržení oken, widgetů či integrovanějšího prostředí Microsoft Teams. Nejde však o úplnou rekonstrukci Windows 10. Někteří uživatelé zkrátka doufali, že nového bude více.

Přečtěte si více

Jak dlouho trvá instalace Windows 11?

Pro porovnání, čistá instalace Windows 11 na mém novém rychlém stolním pc trvala cca 20 minut. Lidé se také ptají, jak zrusit windows 11? V systému přejděte do části Obnovení. V části „Možnosti obnovení“ klikněte na tlačítko „Zpět“. Odpovězte na otázku o důvodech vrátit se zpět a klikněte na Další. Podle průvodce zrušte instalaci systému Windows 11 a vraťte se do systému Windows 10.

Jak se vratit k Windows 10?

Klikněte na tlačítko Start a zadejte „obnovení“. Vyberte možnost Možnosti obnovení (nastavení systému). V části Obnovení vyberte možnost Přejít zpátky k Windows [X], kde[X] je číslo předchozí verze Windows. Vyberte důvod návratu a poté klikněte na možnost Další. Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat windows 11? Připojte USB flash disk nebo vložte disk DVD do počítače, do kterého chcete Windows 11 nainstalovat. Restartujte počítač. Pokud se počítač automaticky nespustí z média USB nebo DVD, pravděpodobně budete muset otevřít spouštěcí nabídku nebo změnit pořadí spouštění v nastavení systému BIOS nebo UEFI vašeho počítače.

Jak obejít požadavky na Windows 11?

Obejít požadavky Windows 11 TPM a Secure Boot

Klepněte pravým tlačítkem myši na Setup (klíč), vyberte New a vyberte si DWORD (32-bit) Value. Pojmenujte klíč BypassTPMCheck a stiskněte Enter na opravit požadavek Windows 11 TPM 2.0. Dvakrát klikněte na BypassTPMCheck a změňte hodnotu z 0 na 1. Klikněte na OK knoflík.
Jak obejít minimální požadavky na Windows 11? Požadavek Trusted Platform Module (TPM) je jedna věc, kterou můžete obejít. Microsoft vyžaduje, abyste měli TPM verze 2.0 pro Windows 11, ale pokud má váš počítač TPM 1.2 nebo novější, je možné tento požadavek obejít. Nejjednodušší způsob, jak obejít tento systémový požadavek Windows 11, je nainstalovat Rufus.

Které procesory podporují Windows 11?

Intel 10.generace Core (Comet Lake, Ice Lake, Amber Lake, Cascade Lake)

  • Core i3-10100.
  • Core i5-10400.
  • Core i5-10600.
  • Core i5-10600K.
  • Core i7-10700.
  • Core i7-10700K.
  • Core i9-10900.
  • Core i9-10900K.
Jak dlouho trva aktualizace Windows? Proces upgradování obvykle trvá 90 minut nebo méně, ale vzácně existují i systémy (obvykle starší nebo pomalejší), kde proces upgradování může trvat déle, než se obvykle očekává.

Jaký je rozdíl mezi Windows 10 a Windows 10 Home?

Windows 10 Pro má navíc jednu podstatnou funkci systému - totiž šifrování pomocí aplikace Bitlocker. Jde obecně o užitečnou funkci - Windows 10 Home totiž nic podobného bez dalších programů neumí a i pokud máte disk zaheslovaný, k Vašim datům se v případě notebooku dá extrémně snadno dostat.

By Primrosa Mammucari

Jaká je životnost tabletu? :: Kdy Windows 11?
Užitečné odkazy