Domovská stránka > C > Co Umí Iphone Xr?

Co umí iPhone XR?

Levnější model tak ochudil jen o druhý snímač s teleobjektivem, který umožňuje dvojnásobný optický zoom a režim Portrét. Nicméně iPhone XR umí pořizovat i portrétní fotografie – tam, kde doposud byl potřeba druhý fotoaparát a data z něj získaná, nyní postačí software.

Přečtěte si více

Také, jak vychazeli iphony?

4. října 2011, pouhý den před úmrtím zakladatele Applu Steva Jobse, představil Apple novou generaci iPhonu. Na první pohled byl iPhone 4s k nerozeznání od předchůdce. Odlišoval se v podstatě jen umístěním horní antény a okamžitou přítomností černé i bílé varianty. Jak vypadal prvni iPhone? První iPhone přinesl na svou dobu nevídaně velký displej s úhlopříčkou 3,5“ s rozlišením 480 x 320 pixelů. Oproti většině tehdejších smartphonů, které většinou disponovali nepraktickou mechanickou klávesnicí a malým displejem, vypadal iPhone jako mobil z budoucnosti.

Může se také zeptat, proč je apple tak úspěšný?

1) Efektivní výrobní cyklus - iPhone SE

Tak jako výrobci aut optimalizují výrobní náklady tím, že stavějí mnoho modelů na jedné platformě, tak Apple nemění kostru svých telefonů každý rok a jeho nabídka modelů je cíleně omezená.
Jak casto menit iPhone? Neznamená to, že vždy máte nechat vybít telefon do 0% (to byste ani neměli). Nabíjecí cyklus se načítá postupně. Pokud vybijete telefon na 75 % a nabijete znovu do 100 %, tak za 4 dny spotřebujete 1 cyklus. Apple uvádí, že originální baterie do iPhone by měly vydržet min 500 cyklů.

Co neumí iPhone?

Další minoritní důvody proč nepřecházet:

  • 2,6 % - preference Google Assistanta před Siri.
  • 2,3 % - nemožnost rozdělení obrazovky.
  • 1,5 % - v systému chybí možnost více uživatelských profilů
  • 0,8 % - iPhone 13 nebude mít ohebný displej.
  • 0,5 % - systém iOS neumí zamknout aplikace.
Kolik zakazniku má aplikace Můj Tmobile? Pokud bychom do statistik započítali i webovou verzi aplikace Můj T-Mobile, celkově by se počet uživatelů rapidně zvýšil. Jen pro zajímavost, celkově využívalo Můj T-Mobile (Android, iOS, Windows Phone, web) v měsíci prosinci roku 2014 necelých 385 000 uživatelů.

Kolik lidí má iPhone a kolik Android?

Aktualizováno: Statistiky – jaro 2022 – zde

Android je stále dominantní platformou se zastoupením cca 70%. Nejrozšířenějšími značkami Android telefonů jsou Samsung (36%), Xiaomi (30%) a Huawei (20%). Na scéně Apple vede iPhone 11 (13%) a iPhone SE 2020 (11%).
Kolik lidí pouziva Android? Pokud bychom vyhlásili soutěž v počtu uživatelů, tak Android jednoznačně vede. 75 % světové populace využívá mobily s tímto operačním systémem. Například v Jižní Americe je to až 89 % a v samotné ČR asi 80 %.

Lidé se také ptají, co je to smartphone?

Se smartphony neboli chytrými telefony můžete kromě volání a psaní SMS také plnohodnotně surfovat na internetu, instalovat do nich další aplikace, hrát hry, fotit, využívat navigaci a mnoho dalšího. Liší se zejména operačním systémem, velikostí displeje, konstrukcí, výbavou a funkcemi.

By Olen

Co to je burzovní index? :: Co je lepší iOS nebo Android?
Užitečné odkazy