Domovská stránka > C > Co Umí Iphone Se?

Co umí iPhone se?

Zatímco ještě před pár lety sloužily mobilní telefony k volání a případně ke psaní zpráv, tak nyní se jedná o naprosto komplexní zařízení, která toho umí o mnoho více. Kromě volání a psaní zastává iPhone například roli fotoaparátu, budíku, kalendáře, poznámkového bloku apod., což je k nezaplacení.

Přečtěte si více

Jak dlouho trva Aktualizace iOS?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Proč nejde aktualizovat iOS? Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

Můžete se také zeptat, jak aktualizovat iphone přes pocitac?

Pomocí iTunes můžete aktualizovat software na iPhonu, iPadu nebo iPodu.

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na tlačítko Ověřit aktualizace.
Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 15? Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15
  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.

Kdy vyšel iPhone 6 s?

iPhone 6S, nástupce iPhonu 6, byl představen 9. září 2015 společně s modelem iPhone 6S Plus. Jaký je nejnovější iOS? Nejnovější verze iOS a iPadOS je 15.4.1. Přečtěte si, jak aktualizovat software iPhonu, iPadu nebo iPodu touch. Nejnovější verze macOS je 12.3.1.

Jak aktualizovat iOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.
Pokud jde o to, kdy končí aktualizace na iphone 6s? A pokud vše půjde hladce, měli bychom mít možnost se na nové vlastnosti iOS 16 podrobně podívat na konci roku 2022.

Jak aktualizovat iPhone 6s?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

By Jozef Libecap

Kdy dorazi iOS 15? :: Jak dlouho bude podporovany iPhone 7?
Užitečné odkazy