Domovská stránka > J > Jak Zakázat Discord Po Spuštění?

Jak zakázat discord po spuštění?

Otevřeme Správce úloh a na kartě Domů vyhledáme Discord, klikneme na něj pravým tlačítkem a vybereme „Zakázat“:

  1. PoznámkaMůžete také vybrat Discord a dole kliknout na tlačítko „Zakázat“.
  2. Zakažte automatické spouštění systému Discord v systému Windows 10 z aplikace.
  3. Krok 2.
  4. Krok 3.

Přečtěte si více

Jak vypnout program na PC?

Ukončení programu/procesu pomocí Správce úloh

  1. Spusťte Správce úloh pomocí klávesové zkratky [Ctrl]+[Shift]+[Esc].
  2. Na kartě Procesy vyberte program, který chcete ukončit a klikněte na tlačítko »Ukončit úlohu« nebo stiskněte klávesu [Del].
A další otázka, jak nastavit program po spuštění windows 10? Na tlačítku Start klikněte „pravým myšítkem“ a zde také vyberte odkaz Správce úloh. Zde najeďte na záložku Po spuštění. Uvidíte seznam programů a aplikací spuštěných po startu operačního systému Windows10. Doporučuji vypnout jen to, kde víte, co který program dělá.

Lidé se také ptají, jak nastavit automatické spuštění outlooku?

Tip: Pokud se vaše aplikace nezobrazí, klikněte pravým tlačítkem na úvodní obrazovku a klikněte na Všechny aplikace. Zkopírujte (Ctrl+C) zástupce programu a vložte ho (CTRL+V) do složky Po spuštění, kterou jste otevřeli v kroku 2. Při příštím spuštění počítače se aplikace automaticky spustí. Jak nechat uživatele spouštět programy jako správce bez hesla? Chcete-li povolit uživateli, který není administrátorem, spouštět aplikace pro správu, musíte si vytvořit speciální zkratku, která používá runas příkaz. Pokud se budete řídit tímto přístupem, stačí zadat heslo správce jednou. Od příště nebude systém Windows požadovat heslo pro tuto konkrétní zkratku aplikace.

A další otázka, co se děje po zapnutí počítače?

Postup startu jádra OS:

převzetí kontroly nad PC, přepnutí procesoru do 32/64bitového režimu. aktivace privilegovaného režimu, který si pro sebe zabere jádro (nikdo jiný ho nemůže používat) detekce a inicializace I/O zařízení připojení souborového systému.
Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout microsoft start? Pokud nechcete, aby se Microsoft Edge spouštěl při přihlášení do Windows, můžete to změnit v Nastavení Windows.

  1. Přejděte na Start > Nastavení .
  2. Vyberte Účty > Možnosti přihlášení.
  3. Vypněte Automaticky ukládat moje restartovatelné aplikace, když se odhlásím a po přihlášení je znovu spustím.

Jak se zbavit Microsoft start?

Pokud v Nastavení nevidíte možnost Po spuštění, klikněte pravým tlačítkem myši na tlačítko Start, vyberte Správce úloh a pak vyberte kartu Po spuštění. Vyberte aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte Povolit, abyste ji spouštěli při spuštění, nebo Zakázat, aby se nespouštěl. Jak odstranit programy na pozadí? Klikněte na Start – Nastavení – Soukromí – Aplikace na pozadí. Následně u volby Povolit aplikacím běžet na pozadí posuňte přepínač do polohy Vypnuto. Kdo by nechtěl vypnout všechny apky, můžete volbu nechat na Zapnuto a nastavit Vypnuto pouze u těch aplikací a programů, u kterých víte, že je nebudete potřebovat.

Jak vypnout programy běžící na pozadí Android?

Návod jak vypnout aplikace na pozadí na Androidu:

  1. Jděte do Nastavení -> Správce napájení -> Správa aplikace na pozadí
  2. Zde vidíte kompletní seznam aplikací a her.
  3. Stačí kliknout na zelenou ikonu s fajvkou a změní se na červenou ikonu značící zákaz chodu aplikace na pozadí.

By Sheedy Tulley

Jak nastavit koncovky souborů? :: Jak vypnout programy spouštěné po startu Windows 7?
Užitečné odkazy