Domovská stránka > J > Jak Si Nastavit Svuj Discord Server?

Jak si nastavit svuj Discord server?

Začněte výběrem položky + znaménko na levé straně uživatelského rozhraní Discord. V mobilu musíte klepnutím na tři řádky v levé horní části obrazovky získat přístup k tomuto panelu. To je přidat server volba. Jakmile na něj kliknete nebo na něj klepnete, vyberte ikonu vytvořit server volba.

Přečtěte si více

Tak jak nastavit role na discordu?

Chcete-li spravovat role, otevřete nastavení serveru a vlevo klikněte na kategorii „Role“. Nové role můžete přidat kliknutím na malé tlačítko plus na straně nadpisu „Role“ na stránce. Vyberte roli pro správu oprávnění. Co znamená na Discordu Necinny? Nečinný stav v Discord znamená, že uživatel byl nějakou dobu neaktivní, ačkoli aplikace je na jeho zařízení stále otevřená. Pokud je váš aktuální stav nastaven na Aktivní, po přibližně 5 minutách nečinnosti se automaticky změní na Neaktivní.

Kdy vznikl Discord?

Firma Discord, která vznikla v roce 2015 a má sídlo v kalifornském San Francisku, umožňuje hráčům videoher komunikovat, ať už hlasově, či textově. Tak jak změnit věk na discordu? Chcete-li změnit svůj věk na Discordu, musíte odeslat žádost na Discord. Ve formuláři je potřeba vyplnit datum narození a připojit pokud možno fotografii, na které máte občanský průkaz. Poté odešlete žádost a wait for Discord to change your age.

Tak co je discord nitro?

Discord Nitro je prémiová úroveň předplatného nejoblíbenější herní chatovací služby na světě. Dodává se s globálním přístupem k vlastním emotikonům ze všech kanálů, kterých jste součástí, vlastní číselnou značkou Discord, animovanými avatary a vylepšeními serveru pro vaše oblíbené komunity. Jak zrušit Discord nitro? Jak zrušit Discord Nitro

  1. Přejděte do svého uživatelského nastavení
  2. Přejděte na Subscriptions & klikněte na Cancel.
  3. Klikněte na Yup, Cancel Nitro.

Jak poslat pozvanku na Discord?

Metoda 1

  1. Otevřete aplikaci Discord a klikněte na cílový server, na který chcete někoho přidat.
  2. Klikněte na název serveru a klikněte na Pozvat lidi z rozevírací nabídky.
  3. Potom můžete zkopírovat odkaz na pozvánku a sdílet tento odkaz s tímto přítelem, abyste ho pozvali na tento server Discord.
Může se také zeptat, jak zmenit jméno na discordu? U jména serveru (vlevo nahoře) klikněte na tu šipkuV rozbalovací nabídce vyberte "nastavení serveru"Hned na úvodní straně (Přehled) máte vpravo nahoře Název serveruZde máte i video návod: https://ctrlv.tv/MN0XPokud byste chtěla přímo s něčím konkrétním poradit, nebo prokonzultovat, není problém se připojit: https://

Jak overit email na Discordu?

Chcete-li to provést, otevřete inbox of your new email address. Poté obnovte svou doručenou poštu a otevřete e-mail z Discordu. E-mail obsahuje a Verify Email kde je třeba klepnutím ověřit vaši novou e-mailovou adresu. Tap on Verify Email pro ověření vaší nové e-mailové adresy.

By Dorcea Palas

Jak se používá Dropbox? :: Co je potřeba k připojení k internetu?
Užitečné odkazy