Domovská stránka > J > Jak Se Pripojit Na Discord?

Jak se pripojit na Discord?

Aplikace Discord poskytuje více funkcí než web. Můžeš stáhnout to pro Windows, Mac, Linux, Android, iPhone a iPad. Přihlaste se do aplikace a poté klikněte na odkaz s pozvánkou, který vám byl poskytnut. Odkaz automaticky otevře aplikaci, která vás vyzve k potvrzení, že se chcete připojit k serveru.

Přečtěte si více

Jak používat Discord?

Klikněte na svého přítele na levé straně a můžete jim posílat zprávy, kliknutím na ně zavolat a také videochat. Discord vám nabízí spoustu způsobů, jak chatovat a komunikovat se svými přáteli. Můžete použít jednoduchý text, emotikony a dokonce přidat gif. Tak jak přidat smajlíky na discord? V rozevírací nabídce Discord server klepněte na Settings pro přístup k nastavení serveru. Klepněte Emoji v Server Settings pro přístup k vlastním nastavením emotikonů. Stejně jako aplikace pro PC a Mac se seznam požadavků na emotikony objeví v Emoji.

Jak se odpojit ze serveru na Discordu?

Klepněte na server Discord, který chcete opustit. Klepněte na ikonu se třemi tečkami napravo od názvu serveru. Přejděte dolů a najděte Opustit server možnost, klepněte na něj. Ve vyskakovacím okně klepněte na Odejít pro potvrzení operace. Když to vezmeme v úvahu, jak si založit discord? Takže do toho a udělejte to všechno jako první. Při prvním otevření aplikace Discord a přihlášení se zobrazí dotaz, zda chcete vytvořit nebo se připojit k serveru. Pokud již diskord používáte a tuto úvodní obrazovku jste přeskočili, můžete vytvořit nový server kliknutím na velké tlačítko plus v rozhraní Discord.

Proč Discord?

Discord je moderní a přátelské prostředí, které nám dovoluje vytvořit velký počet míst, na kterých můžeš řešit své problémy, přehledně rozdělené podle tématu, takže si můžeš pomáhat se spolužáky o matice, fyzice, nebo si prostě jen tak pokecat a nestane se že se na jednom místě budou řešit 2 věci naráz. Jak změnit Profilovku na Discordu? V uživatelské oblasti v levém dolním rohu vyberte ikonu nastavení. V levé nabídce vyberte možnost „Uživatelský profil“. Odtud vyberte tlačítko „Změnit avatara“ a změňte svůj obrázek avatara Discord. Po chvíli se obrázek zobrazí v části „Náhled“ v nabídce „Profil uživatele“.

Může se také zeptat, jak vytvořit emotikony?

Vytvoření

Emoji Maker funguje na Androidu takto:

  1. Využít Nové Emoji z domovské obrazovky.
  2. Vyberte si pozadí emodži.
  3. Pomocí ikon nabídek ve spodní části aplikace můžete vybrat obočí, oči, ústa, gesta rukou, vlasy, vlasy na obličeji, masku a další.
Jak přidat bota na Discord? Následujte tyto kroky a nainstalujte bota na svůj Discord server:
  1. Klikněte na odkaz instalace.
  2. Vyberte ze seznamu svůj Discord server (musíte mít oprávnění k pozývání)
  3. Pověřte bota, aby se připojil na Váš server s potřebnými příkazy.
  4. Napište příkaz -t help pro instrukce na Discordu.

Jak přidat pravidla na Discord?

Jak přidat pravidla na Discord Server na PC

Přejděte na svůj komunitní server, poté vlevo nahoře klikněte na název serveru a vyberte si Server Settings. Klikněte na Membership Screening pod Community na levém postranním panelu. Chcete-li přidat pravidla serveru, ve spodní části stránky klikněte na Get Started.

By Ynez Cipro

Jak se odhlásit z Discordu na PC? :: Jak se dostat na seznam email?
Užitečné odkazy