Domovská stránka > J > Jak Zakázat Programy Po Spuštění Win7?

Jak zakázat programy po spuštění win7?

Použití nástroje Konfigurace systému Windows 7 pro zabránění automatickému spouštění programů

  1. Klikněte na tlačítko Start a do vyhledávacího pole zadejte msconfig.
  2. Klikněte na kartu Obecné a poté zaškrtněte políčko Výběrové spuštění.

Přečtěte si více

Jak se zbavit Microsoft start?

Pokud v Nastavení nevidíte možnost Po spuštění, klikněte pravým tlačítkem myši na tlačítko Start, vyberte Správce úloh a pak vyberte kartu Po spuštění. Vyberte aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte Povolit, abyste ji spouštěli při spuštění, nebo Zakázat, aby se nespouštěl. Jak vypnout Seklou hru? Pres Ctrl+Alt+Del.

Jak ukončit Finder?

Kromě postupu uvedeného výše můžete Finder restartovat ještě třeba kliknutím na ikonu  v levém horním rohu, a poté podržením klávesy Shift a zvolením možnost Vynutit ukončení procesu Finder. Tak samo lze Finder ukončit i v Terminálu, a to jednoduchým příkazem killall Finder. Jak ukončit Word? V případě, že máte stránku s textem nebo obrázky a rozhodli jste se, že ji chcete celou odstranit, aniž byste si rozhodili například formátování obsahu, dosáhnete toho pomocí klávesové zkratky Ctrl + G. Klikněte kamkoliv na stránku, kterou chcete odstranit, a použijte klávesovou zkratku Ctrl + G.

Jak vypnout aplikace na PC?

Klikněte na Start – Nastavení – Soukromí – Aplikace na pozadí. Následně u volby Povolit aplikacím běžet na pozadí posuňte přepínač do polohy Vypnuto. Kdo by nechtěl vypnout všechny apky, můžete volbu nechat na Zapnuto a nastavit Vypnuto pouze u těch aplikací a programů, u kterých víte, že je nebudete potřebovat. A další otázka, jak zablokovat windows 11? Zásady místního počítače> Konfigurace počítače> Šablony pro správu> Součásti systému Windows> Windows Update> Windows Update pro firmy. Nyní se přesuňte do pravého podokna a dvakrát klikněte na Select the target feature update version politika. Zaškrtněte políčko Povoleno.

Co vypnout ve Windows 11?

To má 3 volby:

  1. Režim spánku.
  2. Vypnout.
  3. Restartovat.
Jak uspat aplikaci? Postup je následující:
  1. otevřeno Nastavení aplikace.
  2. Klepněte na Péče o zařízení.
  3. Klepněte na baterie.
  4. Klepněte na Využití baterie.
  5. Jakmile se vám zobrazí seznam aplikací, které používají baterii častěji, klepněte na aplikaci, na které chcete pracovat.
  6. Klepněte na Dejte aplikaci do režimu spánku.

Jak vypnout aplikace na pozadí Iphone?

Na ploše přejeďte prstem od spodní části obrazovky nahoru a zastavte se uprostřed obrazovky. Přejížděním doprava nebo doleva najděte aplikaci, kterou chcete zavřít. Aplikaci zavřete vysunutím jejího náhledu nahoru.

By Hoyt

Který domácí spotřebič většinou odebírá nejvíce elektrické energie? :: Co to znamená port?
Užitečné odkazy