Domovská stránka > J > Jak Propojit Discord S Ps4?

Jak propojit Discord s PS4?

Spusť aplikaci Discord na systémech Windows, macOS, Linux, iOS, Android nebo na webu. Přejdi do nabídky Uživatelská nastavení > Připojení > Přidat a vyber logo PlayStation. V dalším okně se přihlas pomocí svého přihlašovacího ID služby PSN a hesla a potvrď, že chceš propojit své účty.

Přečtěte si více

Kdy bude Discord na PS4?

PlayStation přidává Discord v roce 2022, protože Sony kupuje kus koláče. Společnost Sony oznámila partnerství se společností Discord za účelem integrace služby sociální komunikace do konzolí PlayStation a mobilních aplikací. Jak komunikovat přes PS4? Jak vytvořit skupinu na konzoli PS4™

  1. Na domovské obrazovce se stisknutím tlačítka nahoru na svém ovladači přesuň na obrazovku funkcí.
  2. Na obrazovce funkcí vyber možnost Zprávy.
  3. Vyber možnost Vytvořit zprávu.
  4. Vyber členy skupiny.
  5. Zadej zprávu a potom vyber možnost Odeslat.

Lidé se také ptají, jak propojit ps4 s počítačem?

Propojte ovladač a PC se systémem Windows kabelem USB. Můžete také použít bezdrátový adaptér USB pro DUALSHOCK®4. 3. Spusťte v PC se systémem Windows aplikaci [PS Remote Play] a poté vyberte položku [Přihlaste se do služby PSN]. Kdy bude discord na PS5? Brzy snad i aplikace přímo pro PS5

Přitom hlasová komunikace přes Discord je jednou z mála cest, jak se mohou hráči na konzolích pohodlně dorozumívat; o hraní v rámci cross-platform ani nemluvě. Kdy obě novinky dorazí zatím není jasné přesně, každopádně by k tomu mělo dojít již v tomto čtvrtletí.

Jak pripojit sluchatka s mikrofonem k PS4?

Spárování bezdrátových sluchátek PlayStation s konzolemi PS5™ a PS4™

  1. Nabij sluchátka pomocí kabelu USB, který je dodán se sluchátky.
  2. Zapoj adaptér USB do konzole.
  3. Zapni sluchátka a počkej, dokud modré světlo nepřestane blikat a neustálí se. Trvale svítící modré světlo značí úspěšné spárování.
Jak zprovoznit mikrofon na PS4? Chceš-li nakonfigurovat nastavení mikrofonu na ovladači, sluchátkách s mikrofonem nebo externím mikrofonu USB, přejdi do nabídky Nastavení > Zvuk > Mikrofon. V této nabídce můžeš změnit Vstupní zařízení a Upravit hlasitost mikrofonu. Stisknutím tlačítka PS přejdi do řídicího střediska a vyber možnost Game Base.

Může se také zeptat, jak zesílit zvuk na ps4?

Formát zvuku (priorita)

Na systému PS4 lze nastavit formát audio výstupu. Vyber nabídku Zvuk a obrazovka > Nastavení zvukového výstupu > Formát zvuku (priorita).
A další otázka, jak pripojit iphone k ps4? Jak připojit ovladač PS4 a Xbox k iPhonu a iPadu

Ovladač můžete spárovat s iPhonem nebo iPadem pomocí sekce Bluetooth v aplikaci Nastavení. Otevřete na svém iPhonu nebo iPadu aplikaci „Nastavení“ a poté klepněte na možnost „Bluetooth“. Zde se ujistěte, že je funkce Bluetooth povolena a v režimu zjišťování.

Jak sdilet obrazovku na PS4?

Na obrazovce party vyberte možnost [Share Play] > [Spustit funkci Share Play] a pak vyberte návštěvníka a režim přehrávání. Když se návštěvník připojí ke službě Share Play, bude obrazovka vašeho systému sdílena s návštěvníkem.

By Rothberg

Jak připojit konzoli k PC? :: Jak synchronizovat email?
Užitečné odkazy