Domovská stránka > J > Jak Vypnout Programy Spouštěné Po Startu Windows 7?

Jak vypnout programy spouštěné po startu Windows 7?

V hlavní nabídce následujte příkaz Start | Spustit, ve Windows Vista a 7 stačí zadat příkaz do pole pro hledání. Jako název programu zadejte msconfig, který odpovídá Nástroji pro konfiguraci systému. Vyberte záložku Po spuštění, pomocí zatržítek v levém sloupci nyní můžete snadno zapnout/vypnout jednotlivé programy.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak najít programy po spuštění?

Ve Windows 10 otevřete aplikaci Správce úloh kliknutím pravým tlačítkem myši na hlavní panel. Z kontextové nabídky vyberte »Správce úloh«. Ve Správci úloh se přepněte na kartu »Po spuštění«. Zde uvidíte seznam aplikací spouštěných po startu operačního systému. Když to vezmeme v úvahu, jak přidat program do složky po spuštění ve windows 7? Vytvořte zástupce programu nebo souboru, který chcete po startu spustit. Pravým tlačítkem klikněte na ikonu souboru nebo programu, a poté vyberte “Vytvořit zástupce.” Zástupce se vytvoří ve složce, kde je originální program. Soubory Po spuštění mohou být jak programy, tak jiné soubory.

Jak zakazat programy po spusteni?

2.Přes nastavení Windows

  1. Klikněte pravým tlačítkem na ikonu Start/Windows.
  2. Zvolte "Aplikace" a pak vlevo dole "Po spuštění"
  3. Posouvacím spínačem můžete povolit nebo zakázat aby se aplikace zapínala při spouštění windows.
Pokud jde o to, jak nastavit program po spuštění? Jak přidat program tak, aby se automaticky zapnul po startu Windows? Otevřete cestu C:\Users\<uzivatelske_jmeno>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup. Do složky přetáhněte zástupce programu, který chcete spouštět po startu. Při příštím zapnutí PC se program automaticky zapne.

A další otázka, co se spouští při startu windows?

Přidání aplikace, která se má automaticky spouštět po spuštění Windows 10

  • Vyberte tlačítko Start a posunováním vyhledejte aplikaci, která se má spouštět po spuštění systému.
  • Na aplikaci klikněte pravým tlačítkem, vyberte Další a pak vyberte Otevřít umístění souboru.
Jak vypnout programy běžící na pozadí? Zastavení spouštění většiny aplikací na pozadí
  1. Vyberte Start a pak vyberte Nastavení > ochrana > pozadí.
  2. V části Aplikace na pozadí se ujistěte, že možnost Povolit aplikacím běžet na pozadí je nastavená na Vypnuto.

Také, jak vypnout aplikace po spuštění mac?

Na ikonu aplikace klikněte pravým tlačítkem myši nebo při podržení klávesy Control. V rozbalovací nabídce přejděte na Volby. Pokud je zaškrtnuto políčko Otevřít při přihlášení, zaškrtnutí zrušte. A další otázka, které aplikace začínají pracovat hned po zapnutí počítače? V první řadě to jsou klientské aplikace herních platforem, jako je například Steam. Jejich automatické spouštění má sice své opodstatnění, ale stejně dobře budou fungovat i v případech, kdy je budete zapínat manuálně. Výjimka v tomto případě platí pro uživatele, pro něž je počítač primárně herním nástrojem.

Jak uspat aplikaci?

V případě aplikací třetích stran, které nejde zastavit (pokud ji zastavíte, automaticky se restartuje), můžete zkusit v sekci Nastavení-Aplikace použít volbu Vynutit ukončení.

By Sacken

Jak zakázat discord po spuštění? :: Jak spustit prezentaci?
Užitečné odkazy