Domovská stránka > J > Jak Spustit Discord?

Jak spustit Discord?

Discord:

  1. Discord:
  2. Jděte na následující webovou stránku:
  3. https://discordapp.com/download.
  4. Do pozvánky napište kód:
  5. https://discord.gg/XFveKR2 nebo XFveKR2.
  6. Rychlá vysvětlivka:

Přečtěte si více

Jak se přihlásit do Discord?

Jděte na následující webovou stránku: https://discordapp.com/download a. Pokud používáte spíše smartphone a ne počítač/notebook, použijte tento QR kód: 2. Stáhněte Discord buď do počítače nebo do smartphonu. Jak si založit Discord? Takže do toho a udělejte to všechno jako první. Při prvním otevření aplikace Discord a přihlášení se zobrazí dotaz, zda chcete vytvořit nebo se připojit k serveru. Pokud již diskord používáte a tuto úvodní obrazovku jste přeskočili, můžete vytvořit nový server kliknutím na velké tlačítko plus v rozhraní Discord.

Na co je Discord?

Discord je komunikační platforma pro komunity. Je alternativou Skypu, TeamSpeaku, ICQ a ostatních služeb. Discord nabízí podporu botů pro hudbu, správu práv a jiných záležitostí. Discord lze používat na systémech Windows, MacOS, Android, iOS, Linux, v terminálu, a ve webovém prohlížeči. Jak pracovat s Discordem? Klikněte na svého přítele na levé straně a můžete jim posílat zprávy, kliknutím na ně zavolat a také videochat. Discord vám nabízí spoustu způsobů, jak chatovat a komunikovat se svými přáteli. Můžete použít jednoduchý text, emotikony a dokonce přidat gif.

Jak si udělat druhy učet na Discordu?

Zde je to, co musíte udělat:

  1. Otevřete Safari na vašem iPhone.
  2. Klepněte na tlačítko pro otevření nových stránek.
  3. Vybrat Private.
  4. Klepněte na Done potvrdit.
  5. Přejděte na Discord přihlašovací stránka.
  6. Zadejte své přihlašovací údaje a přihlaste se.
  7. Pokud chcete, opakujte s další kartou Soukromé.
Jak najit server na Discordu? Hledání serverů Discord

Pokud chcete najít servery, které odpovídají vašim zájmům, použijte funkci Discovery serveru na Discordu. Můžete tedy vyhledávat mezi dostupnými servery Discord a podle klíčových slov. Chcete -li se dostat k Server Discovery, klikněte na ikonu lupy vlevo dole.

Jak poslat pozvanku na Discord?

Metoda 1

  1. Otevřete aplikaci Discord a klikněte na cílový server, na který chcete někoho přidat.
  2. Klikněte na název serveru a klikněte na Pozvat lidi z rozevírací nabídky.
  3. Potom můžete zkopírovat odkaz na pozvánku a sdílet tento odkaz s tímto přítelem, abyste ho pozvali na tento server Discord.
Kolik stojí Discord? Uživatelé mohou službu používat zdarma, Discord ale nabízí také doplňkové předplatné Nitro, které za 9,99 USD měsíčně nabízí například lepší emotikony, streamování videa v HD či sdílení větších souborů. Discord aktuálně hlásí přes 140 milionů aktivních uživatelů měsíčně.

Co znamená na Discordu nečinný?

Nečinný stav v Discord znamená, že uživatel byl nějakou dobu neaktivní, ačkoli aplikace je na jeho zařízení stále otevřená. Pokud je váš aktuální stav nastaven na Aktivní, po přibližně 5 minutách nečinnosti se automaticky změní na Neaktivní.

By Witt Schoettle

Co dělat když mi nefunguje Messenger? :: Jak zprovoznit Bluetooth?
Užitečné odkazy