Domovská stránka > J > Jak Udělat Barevné Záhlaví?

Jak udělat barevné záhlaví?

Změna písma, barvy nebo velikosti Vyberte text, který chcete změnit, a pak přejděte na Domů a v části Písmo zvolte požadované možnosti. Přidání obrázku do záhlaví nebo zápatí Viz Přidání obrázků do záhlaví nebo zápatí.

Přečtěte si více

Jak upravit záhlaví ve Wordu?

Klikněte nebo klepněte na místo, kde chcete začít novou stránku bez záhlaví nebo zápatí. Pokud chcete vytvořit konec oddílu, přejděte > Rozložení > na Další stránka. Poklikejte na oblast záhlaví nebo zápatí a otevřete tak kartu & zápatí. Pokud chcete propojení mezi oddíly vypnout, vyberte Propojit s předchozím. Jak formátovat záhlaví? Na stavovém řádku klikněte na tlačítko Zobrazení rozložení stránky. Vyberte text záhlaví nebo zápatí, který chcete změnit. Na kartě Domů ve skupině Písmo nastavte možnosti formátování, které chcete použít pro záhlaví nebo zápatí. Až budete hotovi, klikněte na stavovém řádku na tlačítko Normální zobrazení.

Jak udělat záhlaví?

Přejděte na Vložení > Záhlaví nebo Zápatí. Vyberte si ze seznamu standardních záhlaví nebo zápatí, přejděte na seznam možností Záhlaví nebo Zápatí a vyberte požadované záhlaví nebo zápatí. Nebo můžete vytvořit vlastní záhlaví nebo zápatí tak, že vyberete Upravit záhlaví nebo Upravit zápatí. Co je to záhlaví a zápatí? Záhlaví a zápatí jsou oblasti umístěné na horním a dolním okraji každé stránky v dokumentu. Do záhlaví a zápatí můžete vložit text nebo grafiku (obrázek, logo, atp.) nebo pole, např. pole číslo stránky, datum, název souboru, atd.

Může se také zeptat, jak udělat na každé stránce jiné záhlaví?

Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK. Může se také zeptat, jak vytvořit záhlaví v excelu? Klikněte na list, kde chcete zvolit možnosti záhlaví či zápatí. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na položku Záhlaví a zápatí. Excel list zobrazí v zobrazení Rozložení stránky . Klikněte do levého, prostředního nebo pravého textového pole záhlaví či zápatí v horní nebo dolní části stránky listu.

Jak udělat v záhlaví čáru?

Vložení čáry

  1. Na kartě Vložení vyberte Obrazce.
  2. V části Čáryvyberte libovolný styl čáry, který se vám líbí.
  3. Vyberte umístění v dokumentu, podržte a přetáhněte ukazatel myši na jiné místo a uvolněte tlačítko myši.
Jak posunout záhlaví? Do režimu pro úpravu Zápatí a Záhlaví se dostaneme zadáním příkaru z hlavního menu Zobrazit - Záhlaví a Zápatí. Po aktivaci režimu se vám zobrazí i pomocný panel nástrojů, nabízející vložení čísla stránek, datum, čas a další volby. Text a objekty (obrázky), které zde vložíte, je možné změnit pouze v tomto režimu.

Jak se zbavit záhlaví?

Odebrání všech záhlaví a zápatí

  1. Klikněte na Vložení > Záhlaví a zápatí.
  2. V pravém horním rohu dokumentu vyberte Možnosti > Odebrat záhlaví a zápatí.

By Alyson Kingry

Jak zrušit propojení záhlaví ve Wordu? :: Jak změnit barvu pozadí?
Užitečné odkazy