Domovská stránka > J > Jak Udělat Záhlaví Tabulky?

Jak udělat záhlaví tabulky?

V tabulce klikněte pravým tlačítkem myši na řádek, který chcete opakovat, a potom klikněte na Příkaz Vlastnosti tabulky. V dialogovém okně Vlastnosti tabulky zaškrtněte na kartě Řádek políčko Opakovat jako řádek záhlaví v horní části každé stránky. Klepněte na tlačítko OK.

Přečtěte si více

Co to je záhlaví?

Zápatí stránky je v typografii text, který je umístěn na dolní části stránky vytištěného textu a je vizuálně oddělen od vlastního těla textu. Tradičně je zápatí stránky vyhrazeno pro čísla stránek. Počítačové editory textu umožňují nadefinovat text, který se na jednotlivých stránkách v zápatí automaticky opakuje. Jak udělat hlavičku v Excelu? Klikněte na list, kde chcete zvolit možnosti záhlaví či zápatí. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na položku Záhlaví a zápatí. Excel list zobrazí v zobrazení Rozložení stránky . Klikněte do levého, prostředního nebo pravého textového pole záhlaví či zápatí v horní nebo dolní části stránky listu.

Jak na kontingenční tabulky?

Vytvoření kontingenční tabulky v Excel pro Windows

  1. Vyberte buňky, ze kterých chcete vytvořit kontingenční tabulku.
  2. Vyberte Vložení > Kontingenční tabulka.
  3. Vytvoří se kontingenční tabulka založená na existující tabulce nebo oblasti.
  4. Zvolte, kam chcete sestavu kontingenční tabulky umístit.
  5. Klikněte na OK.
Jak nastavit podmíněné formátování v Excelu? Na kartě Domů klikněte ve skupině Styly na šipku vedle položky Podmíněné formátování a potom na položku Zvýraznit pravidla buněk. Vyberte požadovaný příkaz, například Mezi, Je rovno, Text, který obsahuje nebo Datum nacházející se. Zadejte hodnoty, které chcete použít, a vyberte formát.

Jak ve Wordu popsat tabulku?

Vyberte objekt (tabulku, rovnici, obrázek nebo jiný objekt), ke kterému chcete přidat titulek. Na kartě Reference klikněte ve skupině Titulky na tlačítko Vložit titulek. V seznamu Popisek vyberte popisek, který nejlépe popisuje objekt, například Obrázek nebo Rovnice. Podle toho, v čem vytvořit tabulku? Postup vytvoření nové tabulky:

  1. Otevřete domovskou stránku Tabulek na adrese sheets.google.com.
  2. Klikněte na Nová . Tím se vytvoří a otevře nová tabulka.

Jak vložit tabulku do Google?

V počítači otevřete dokument nebo prezentaci v Dokumentech Google nebo Prezentacích Google. Vložit. Zvolte možnost Odkaz na tabulku nebo Vložit bez propojení a klikněte na Vložit. Lidé se také ptají, jak vložit tabulku do mailu? Postup je opravdu rychlý.

  1. Otevřete program či editor, který umí vytvářet tabulky (Doporučujeme: MS Excel, MS Word či online službu Google Dokumenty).
  2. Vytvořte požadovanou tabulku z jednom ze zmíněných editorů.
  3. Nakopírujte oblast tabulky, kterou chcete vložit do těla e-mailu.
  4. Vložte do e-mailu tabulku.

Když to vezmeme v úvahu, co dokaze excel?

Je to bezvadný nástroj na vytvoření tabulky nebo grafu. Proto, když je potřeba něco spočítat nebo evidovat, sáhneme automaticky právě po Excelu. Ten umí sčítat, odečítat, násobit i další matematické nebo logické funkce. Navíc dokáže vybarvit písmo nebo jednotlivé buňky pro větší přehlednost.

By Pedaias Oishi

Jak smazat fotky z Messengeru i druhé osobě? :: Jak odstranit tabulku v Excelu?
Užitečné odkazy