Domovská stránka > J > Jak Změnit Podrobnosti Souboru?

Jak změnit podrobnosti souboru?

Klikněte na dotčený soubor pravým tlačítkem myši a vyberte volbu Vlastnosti. Přepněte se na kartu Podrobnosti. Zde se nacházejí uložená metadata. Kliknutím na příslušný řádek je můžete začít měnit.

Přečtěte si více

Jak změnit datum na fotografii?

Nové tlačítko s obrázkem tužky se objeví, když otevřete fotku, stisknete tlačítko pro zobrazení informací (i) a zastavíte kurzorem myši nad údajem o pořízení fotky. Po klepnutí můžete nastavit jakékoli datum a čas. Jak změnit atributy souboru? Změna atributů pomocí průzkumníka souborů

Označte soubor a klikněte na kartu »Vlastnosti«. Vyzkoušejte i možnost s podržením klávesy [Alt] a poklepáním na soubor. V dolní části okna vlastností souboru najdete atributy, které můžete nastavit. Souboru nebo složce můžete přidělit atribut Jen pro čtení nebo Skrytý.

Může se také zeptat, jak přepsat datum v pdf?

Úpravy textu – změnit, nahradit nebo vymazat text

  1. Zvolte Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Text a obrázky, které můžete upravovat, jsou označeny pomocí tečkovaných obrysů.
  2. Vyberte text, který chcete upravit.
  3. Upravte text jedním z následujících úkonů:
  4. Klikněte mimo výběr, abyste ho odznačili, a začněte znovu.
Podle toho, jak zjistit vlastnosti souboru? Kdy se chcete podívat na informace o souboru nebo složce, klikněte na ně pravým tlačítkem a zvolte Vlastnosti. Můžete také soubor vybrat a zmáčknout Alt + Enter . Okno s vlastnostmi souboru zobrazuje informace, jako je typ souboru, jeho velikost a kdy byl naposled změněn.

Jak změnit vlastnosti dokumentů?

Kliknutím na položku Informace zobrazte vlastnosti dokumentu. Vlastnosti přidáte nebo změníte tak, že umístíte ukazatel myši na vlastnost, kterou chcete aktualizovat, a zadáte příslušné informace. Dalším kliknutím na kartu Soubor se vrátíte k dokumentu. Všechny provedené změny budou automaticky uloženy. Jak dělat změny v souboru jen pro čtení? Odebrání označení Jen pro čtení

  1. Klikněte na tlačítko Microsoft Office. a pak na Uložit nebo Uložit jako, pokud jste už dokument dříve uložili.
  2. Klikněte na Nástroje.
  3. Klikněte na Obecné možnosti.
  4. Zrušte zaškrtnutí políčka Doporučeno jen pro čtení.
  5. Klikněte na OK.
  6. Uložte dokument.

Pokud jde o to, jak smazat vlastnosti souboru?

Cesta je pravé tlačítko myši na soubor → vlastnosti → záložka podrobnosti → dole Odebrat vlastnosti a osobní informace → Odebrat následující vlastnosti z tohoto souboru. Pak už stačí jen potvrdit OK. Pokud jde o to, jak změnit datum fotky iphone? Změna data a času fotografie

Použijte příkaz Obrázek > Upravit datum a čas. Tip: Můžete také dvakrát kliknout na datum, které se zobrazí v okně Informace, a datum změnit. Chcete-li pro některou fotku zobrazit okno Informace, dvakrát na fotku klikněte a pak na panelu nástrojů klikněte na tlačítko Informace .

A další otázka, jak nastavit datum na fotce samsung?

· Není možné změnit datum a čas pořízené fotografie.

By Stannfield

Jak zjistit datum pořízení fotky? :: Jak změnit kurzor myši Windows 11?
Užitečné odkazy