Domovská stránka > J > Jak Zjistit Datum Pořízení Fotky?

Jak zjistit datum pořízení fotky?

Při práci s operačním systémem Windows budou tyto informace k dispozici po kliknutí pravým tlačítkem myši v okně Průzkumníka na kartě Podrobnosti. Zde uvidíme datum, čas, zařízení, kterým byla fotografie pořízena, a také GPS souřadnice místa, kde fotografie vznikla.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, co je to atribut souboru?

Atributy souborů (anglicky file attributes) jsou v informatice metadata připojená k souborům v souborovém systému. Každý atribut může mít jeden ze dvou stavů: aktivní nebo neaktivní. Jak odstranit atribut skrytý? V Průzkumníku souborů zobrazte skryté položky a myší vyberte složku, které chcete odebrat atribut skrytý. Přepněte na záložku »Zobrazení« a klikněte na tlačítko »Skrýt vybrané položky«. Podbarvení tlačítka zmizí a zobrazí se dotaz na změnu atributů složky. Potvrďte dotaz kliknutím na tlačítko »OK«.

Kolik znaků má přípona souborů?

Přípona souboru (správněji přípona názvu souboru, anglicky file name extension) je v informatice část názvu souboru, která je zpravidla oddělená znakem tečka (.) od vlastního jména souboru. Přípona souboru má zpravidla délku 1 až 4 znaky. Jak anonymizovat text v PDF? Označte citlivé informace pro začernění v souboru PDF pomocí volby na kartě Ochrana > Označit pro anonymizaci. Pokud chcete vyhledat citlivé informace na základě vzorů, klikněte na kartě Ochrana na volbu Najdi a anonymizuj.

Jak vložit datum do PDF?

Přidání polí datum a čas

Při přípravě formuláře v aplikaci Acrobat DC klikněte na panelu nástrojů na ikonu pole Datum a poté klikněte v dokumentu na umístění, do kterého chcete pole umístit. Chcete-li zadat čas spolu s datem, dvakrát klikněte na pole Datum a otevřete okno Vlastnosti.
Jak upravit PDF Adobe? Úpravy souborů PDF:

Otevřete soubor v aplikaci Acrobat DC. V pravém podokně klikněte na nástroj Upravit PDF. Použijte nástroje pro úpravy v aplikaci Acrobat: Přidávejte nový text, upravujte text nebo aktualizujte písma pomocí výběru v seznamu Formát.

Jak zjistit kdo vytvoril soubor?

Vlastnosti souboru ve Win 10

Spusťte Průzkumníka Windows, najeďte na konkrétní soubor, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a zvolte volbu dole Vlastnosti. Dále pokračujte na záložku Podrobnosti. Zde vidíte vlastnosti souboru. Já vybral fotografii, takže informací o fotce je dost.
Tak jak zjistit autora souboru? Pokud chcete zobrazit vlastnost Autor dokumentu nebo sešitu, klikněte na Soubor > Informacea potom vyhledejte Autora v části Související lidé vpravo.

Může se také zeptat, co musí obsahovat každý soubor?

Mnoho souborů reprezentuje jediný objekt a obsahuje jenom jeden druh dat (například textový dokument, počítačový program, obrázek, zvukový záznam), ale existují i soubory složené (archivní soubory, knihovny, ISO obrazy disků), které obsahují množství dílčích objektů a souborů; také kancelářské dokumenty mohou obsahovat

By Clarkin

Jak zmenit domovskou obrazovku? :: Jak změnit podrobnosti souboru?
Užitečné odkazy