Domovská stránka > J > Jak Změnit Program Na Otevírání Souborů?

Jak změnit program na otevírání souborů?

V infoboxu Stahování klikněte pravým tlačítkem myšiza podržení klávesy control klikněte na stahovanou položku. (Udělat to můžete i v knihovně stránek v sekci Stahování.) Z místní nabídky zvolte Vždy otevírat podobné soubory.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak změnit výchozí aplikací pro otevírání souborů windows 10?

Změna programu, ve kterém se soubor otevře

  1. V nabídce Start klikněte na Nastavení.
  2. Klikněte na Aplikace > Výchozí aplikace.
  3. Klikněte na aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte aplikaci v seznamu. Nové aplikace můžete najít v Microsoft Storu.
Jak zrušit výchozí aplikací pro otevírání souborů? Zamiřte do systémového nastavení, konkrétně do sekce Aplikace. Zde klepněte na aplikaci, která je nastavena jako výchozí. V další nabídce zvolte položku Otevírat ve výchozím nastavení. Zde můžete buď provádět nastavení, nebo jednoduše tlačítkem Vymazat výchozí nastavení deaktivovat nastavení aplikace jako výchozí.

Jak přiřadit soubor k programu?

Na panelu hledání zadejte typ souboru nebo typ odkazu, který chcete použít, a pak ho vyberte ze seznamu výsledků. Můžete zvolit, která aplikace může tento soubor nebo typ odkazu otevřít. Vyberte aplikaci a podívejte se, jaké typy souborů nebo typy odkazů může otevřít. Jak nastavit otevírání souborů Android? Postup změny výchozí aplikace pro otevírání souborů je následující:

  1. Přejděte do nastavení telefonu.
  2. Klikněte na položku Aplikace a změňte zobrazení (záložku) na Vše.
  3. Najděte v seznamu aplikaci, která se vám sama otevírá jako výchozí aplikace pro daný typ souboru.

Jak nastavit aplikaci jako výchozí?

aplikaciaplikace výchozí

Někteří výrobci instalují své vlastní výchozí hodnoty a poskytují omezené možnosti provádění změn.

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Vyberte Aplikace a oznámení.
  3. Vyberte Pokročilý.
  4. Vyberte Výchozí aplikace.
  5. Vyberte kategorii, kterou chcete změnit.
Také, jak nastavit výchozí aplikací pro pdf? Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogu Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.

Jak nastavit Windows Media Player jako výchozí?

Chcete-li nastavit program Windows Media Player jako výchozí přehrávač médií, postupujte takto: V programu Windows Media Player klikněte na nabídku Nástroje a poté na položku Možnosti. všechny uvedené typy souborů (nebo můžete vybrat jednotlivé typy zaškrtnutím příslušných políček). Můžete se také zeptat, jak nastavit výchozí prohlížeč v androidu? Otevřete výchozí aplikace:

  1. Vpravo nahoře klepněte na Nastavení . V sekci Výchozí klepněte na Prohlížeč.
  2. Klepněte na Rozšířená nastavení Výchozí aplikace. Prohlížeč.

Jak odstranit asociaci souborů?

Nejprve klikněte pravým tlačítkem myši na soubor, který chcete otevřít, a v kontextové nabídce zvolte příkaz »Vlastnosti«. Poté v horní části okna v záložce »Obecné« klikněte na tlačítko »Změnit«. V okně »Otevřít v programu« nyní máte možnost nastavit, který program bude implicitní pro daný typ souborů.

By Corie Dorough

Jak změna úložiště WhatsApp? :: Jak odstranit Vyhledávání Google?
Užitečné odkazy