Domovská stránka > J > Jak Změnit Přílohu Souborů?

Jak změnit přílohu souborů?

Změna přidružení souboru pro přílohu e-mailu

  1. Ve Windows 7, Windows 8 a Windows 10 zvolte Start a zadejte Ovládací panely.
  2. Zvolte Programy > Otevírat určené typy souborů vždy pomocí konkrétního programu.
  3. V nástroji Nastavit přidružení vyberte typ souboru, jehož program chcete změnit, a pak zvolte Změnit program.

Přečtěte si více

Jak změnit koncovku souborů ve Windows 10?

Přejděte do nabídky „Start“, poté na „Ovládací panely“ a poté na „Možnosti složky“. V okně „Možnosti složky“ zrušte zaškrtnutí políčka „Skrýt přípony pro registrované typy souborů“ a poté klikněte na tlačítko „OK“. Přípony souborů budou k dispozici pro změnu výše popsaným způsobem.. Jak vypnout přípony souborů? Otevřete Průzkumník souborů, přepněte na kartu »Zobrazení« a v menu klikněte na ikonu »Možnosti«. V okně Možnosti složky přepněte na kartu »Zobrazení« a najděte volbu »Skrýt příponu souborů známých typů«. Zrušte její zaškrtnutí a potvrďte nastavení tlačítkem »Použít«.

Může se také zeptat, jak převést pdf do docx?

Online převod PDF na Word

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést do formátu DOCX. Acrobat soubor PDF automaticky převede na dokument aplikace Word. Převedený dokument si stáhněte nebo se přihlaste a sdílejte ho.
Jak uložit Word jako docx? Worddocx

Pokud chcete sdílet wordové soubory s někým, kdo používá starší verzi Wordu, tady je postup.

  1. Přejděte na Soubor > Uložit jako.
  2. Vyberte místo, kam chcete soubor uložit.
  3. V dialogovém okně Uložit jako v části Uložit jako typ vyberte požadovaný typ souboru.

Jak vytvořit soubor DOC?

Podpora aplikací

Formát DOC je nativní v aplikaci Microsoft Word. Jiné textové procesory, jako například OpenOffice.org Writer, IBM Lotus Symphony, Apple Pages a AbiWord, mohou také vytvářet a číst soubory DOC, ale s určitými omezeními.
A další otázka, jak predelat do pdf? Online převod do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny pro přetažení. Vyberte dokument, který chcete převést do PDF. Adobe Acrobat během chvilky dokument převede do PDF. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.

Jak provést úpravy v PDF?

Zvolte Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Text a obrázky, které můžete upravovat, jsou označeny pomocí tečkovaných obrysů. Vyberte text, který chcete upravit. Textové pole se při výběru zabarví modře a v jeho horní části se zobrazí táhlo pro natočení. Jak rozdělit soubor PDF? Otevřete PDF v aplikaci Acrobat DC. Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit.

Jak zobrazit soubor HEIC na JPG?

Otevření souboru HEIC / HEIF je ve Windows 7 a 8 trochu složitější, protože neexistuje žádná přímá podpora pro příponu souboru. Nejlepším řešením je stáhnout si nástroj s názvem CopyTrans HEIC pro Windows. Je to plugin, který otevírá soubory HEIC stejně snadno jako jakékoli jiné soubory.

By Audsley Hartney

Jak upravit formát videa? :: Jak Preformatovat soubor?
Užitečné odkazy