Domovská stránka > J > Jak Změnit Cíl Ukládání Souborů?

Jak změnit cíl ukládání souborů?

V Průzkumníku souborů najděte složku »Stažené soubory« a klikněte v horním menu na ikonu »Vlastnosti«. V nově otevřeném okně vlastností se přepněte na kartu »Umístění«. Zde můžete nastavit nové umístění úložiště stažených souborů. Nové nastavené potvrďte tlačítkem »OK«.

Přečtěte si více

Jak obnovit stahování?

Chcete-li otevřít správce stahování, zadejte chrome: // stahování do Omniboxu a stiskněte klávesu Enter. Případně můžete stisknout Ctrl + J v systému Windows nebo Command + J v systému MacOS. V seznamu stažených položek vyhledejte vadnou položku a klikněte na „Obnovit“. Lidé se také ptají, kde najdu v telefonu stažené soubory? Spusťte aplikaci Moje soubory. Krok 2. Klepněte na Stažené soubory v nabídce Kategorie. Poté uvidíte své stažené soubory.

Také, jak zrušit blokování stahování edge?

Blokování nechtěných aplikací se objevilo v betaverzi Edge.

Novinka není v základu automaticky zapnutá, je nutné zavítat do nastavení, Soukromí a služby a zde ji aktivovat. Funkci již nyní poskytuje v rámci aplikace Windows Defender pro firmy.
Kam uložit soubory ke stažení? K dispozici jsou služby jako Box (10 GB), Dropbox (2 GB), Google disk (15 GB), iCloud (5 GB) či OneDrive (5 GB). Velkou výhodou v tomto případě je, že většina služeb disponuje nastavením sdílení.

Kde najdu stahování?

Zobrazení historie stahování

  1. Klikněte na tlačítko Knihovny stránek , zvolte Stahování a ve spodní části klikněte na Zobrazit všechna stahování.
  2. Klikněte na tlačítko Knihovny stránek a zvolte Stahování.
  3. Klikněte na tlačítko nabídky. a zvolte Stahování.
Jak stáhnout dokument do mobilu? Stažení kopie souboru
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Dokumenty, Tabulky nebo Prezentace Google.
  2. V souboru, který chcete stáhnout, klepněte na Více .
  3. Klepněte na ikonu pro stažení . Soubor se stáhne do telefonu a zobrazí se zpráva s oznámením.

Jak zablokovat internetovou stránku v Google Chrome?

Web můžete také rychle zablokovat stisknutím tlačítka Ikona rozšíření BlockSite v pravém horním rohu na načteném webu. V rozevírací nabídce, která se zobrazí, stiskněte tlačítko Blokovat tento web tlačítko. Jak zapnout WebGL? "WebGL". Když jste na účtu "K dispozici"najděte článek "WebGL 2.0 Compute", rozbalte rozevírací seznam „Zakázáno“ doprava a nastavte hodnotu "Aktivováno".. Pokud je provedeno správně, funkce se aktivuje. Kromě toho proveďte totéž s druhou položkou "Návrh rozšíření WebGL"nastavení stejné hodnoty "Aktivováno".

Co znamená vaše připojení není soukromé?

Tato chybová hláška značí: zastaralý certifikát na webu, zastaralý a dlouho neaktualizovaný prohlížeč, nezabezpečené certifikáty SSL nebo nezabezpečené připojení k internetu.

By Tonneson

Jak smazat Win Restore Points? :: Jak odblokovat Chrome?
Užitečné odkazy