Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Videa Iphone?

Jak zmenšit velikost videa iPhone?

Clideo je online kompresní web což nevyžaduje žádné stažení aplikace předem. Takže můžeš zmenšit velikost videa v komprimace online, přímo z vašeho iPhone a aniž byste ve svém zařízení zabírali zbytečný úložný prostor. Clideo je extrémně snadné použití což vám umožní importovat vaše video přímo z vašeho iPhone.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak zmenšit video mp4 v mobilu?

S aplikací zmenšete velikost videa pro Android

Bez nástroje není možné pomocí smartphonu zmenšit velikost videí, která máte. Telefon v zásadě nemá funkce, které by vám to umožnily. Z tohoto důvodu budete muset stáhnout aplikaci, abyste zmenšili velikost těchto videí.
Pokud jde o to, jak zmenšit velikost fotografií? Postup „Jak zmenšit fotku“ (5 úkonů):

  1. 1) Otevřete aplikaci malování Malování –> Otevřít soubor, který chcete upravit – nejčastěji fotografii (fotku).
  2. 2) Změna velikosti. Po otevření fotografie zvolíte „Změnit velikost“.
  3. 3) Nastavíte procenta (%) nebo pixelů
  4. 4) Kontrola, zda se obrázek zmenšil (nemusíte)
  5. 5) Uložíte jako.

Jak změnit typ souborů u videa?

Pokud jde o změnu formátu videa, MiniTool Movie Maker Zde se doporučuje bezplatný převaděč videa. S tímto nástrojem nepotřebujete žádné odborné znalosti v oblasti úpravy videa, abyste mohli snadno změnit typ souboru videa, protože nabízí rozhraní podobná čarodějům. Podle toho, jak snizit kvalitu videa iphone? Na iPhone App Store je známá aplikace s názvem Video Compress. Jedná se o aplikaci pro iPhone a iPad pro zmenšení videí jednoduchým klepnutím. Exportovaná videa můžete také rychle sdílet.

Co je komprese videa?

Formát kódování videa (někdy též formát komprese videa) je formát obsahu pro ukládání nebo přenos digitálního videa (v datovém souboru nebo bitstreamu). Příklady formátů kódování videa jsou MPEG-2 Part 2, MPEG-4 Part 2, H. 264 (MPEG-4 Part 10), HEVC, Theora, RealVideo RV40, VP9 a AV1. Pokud jde o to, jak zmensit velikost videa do mailu? Stáhněte si AnyMP4 Video Converter Ultimate pro Windows / Mac a spusťte jej. Klikněte na ikonu Toolbox a zvolte Video kompresor nástroj. Krok 2. Klepněte na tlačítko Ikona plus vyberte video soubory, které chcete komprimovat pro e-mail.

Jak stříhat videa na iPhone?

Jak oříznout video na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete aplikaci Fotky a klepněte na video, které chcete upravit.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Přetažením posuvníků na obou stranách časové osy videa změňte čas začátku a konce.
  4. Klepněte na Hotovo a pak na Uložit video nebo Uložit jako nový klip.
Jak zmenšit obrázek bez ztráty kvality? Odpovědí je aplikace Photo & Picture Resizer. Pomocí ní můžete změnit rozměry fotky podle požadovaných rozměrů, nebo využít přednastavených možností. Dále jde nastavit maximální velikost obrázku v megabajtech nebo kilobajtech, fotku ořezávat nebo otáčet.

Jak změnit velikost obrázku?

Chcete-li změnit rozlišení obrázku, budete potřebovat program pro úpravu fotografií (Photoshop, Windows Paint, Picnik, PhotoScape atd.).

By MacCarthy

Jak zmenšit PDF soubor? :: Jak stříhat video v iMovie?
Užitečné odkazy