Domovská stránka > J > Jak Stříhat Video V Imovie?

Jak stříhat video v iMovie?

iMovie pro Mac: Oříznutí klipu

  1. Na časové ose vyberte klip nebo fotografii, kterou chcete oříznout.
  2. Pokud chcete zobrazit ovládací prvky pro oříznutí, klikněte na tlačítko Ořez.
  3. Klikněte na tlačítko Oříznout a vyplnit.
  4. Posunujte jej a měňte jeho velikost, dokud nebudete spokojeni s výsledkem.

Přečtěte si více

Co je komprese videa?

Formát kódování videa (někdy též formát komprese videa) je formát obsahu pro ukládání nebo přenos digitálního videa (v datovém souboru nebo bitstreamu). Příklady formátů kódování videa jsou MPEG-2 Part 2, MPEG-4 Part 2, H. 264 (MPEG-4 Part 10), HEVC, Theora, RealVideo RV40, VP9 a AV1. Pokud jde o to, jak zmenšit velikost videa windows 10? Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit.

Jak zmenšit velikost videa Android?

Můžete si vybrat Online Video Compressor pro komprimaci video souborů zdarma online. Nebo můžete použít Video Converter Ultimate ke zmenšení a oříznutí videí, abyste mohli odstranit nechtěné části a ušetřit více místa. Tak jak poslat mp4 přes email? Já k odeslání větších souborů používám Úschovnu: http://www.uschovna.cz/. Zde můžete uložit velké soubory a odeslat příjemci, ten dostane jen odkaz link ke stažení vámi zaslaného souboru. Je to jednoduché a spolehlivé.

Jak zmenšit velikost videa bez ztráty kvality?

Chcete-li komprimovat video soubor bez zachování původní kvality, můžete se obrátit na profesionální řešení. Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru. Jak zmenšit velikost videa v AVI? Možnost 1.

Krok 1Hledejte online komprimovaný video server v počítači, poté vyberte ten, který se vám líbí a otevřete jej v prohlížeči. Krok 2Přetáhněte soubor AVI přímo nebo jej otevřete kliknutím. Krok 3Jakmile je hotovo, spusťte proces a uložte soubory do počítače.

Můžete se také zeptat, jak otevřít video?

Pokud žádný jiný program neotevře soubor VIDEO, jsou zde uloženy univerzální prohlížeče souborů, jako File Magic (Download), aby se tento den uložil. Tyto programy mohou otevírat mnoho různých typů souborů, takže pokud žádný z výše uvedených tipů nefunguje, je cesta k přechodu univerzálního prohlížeče souborů. Jakou koncovku mají videa? Tak tomu je u některých formátů video souborů jako WebM (.webm), Windows Media Video (.wmv) a Ogg Video (.ogv), z nichž každý může obsahovat několik jasně definovaných podtypů formátů kódování videa a audia, čímž je poměrně snadné zjistit, který kodek bude použit k přehrávání.

Jak stříhat videa na iPhone?

Jak oříznout video na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete aplikaci Fotky a klepněte na video, které chcete upravit.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Přetažením posuvníků na obou stranách časové osy videa změňte čas začátku a konce.
  4. Klepněte na Hotovo a pak na Uložit video nebo Uložit jako nový klip.

By Boyes

Jak zmenšit velikost videa iPhone? :: Jak zmenšit formát videa?
Užitečné odkazy