Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Videa?

Jak zmenšit velikost videa?

Apowersoft Online Video Compressor

  1. Otevřete svůj oblíbený prohlížeč a navštivte oficiální stránku programu.
  2. Kliknutím na ikonu „+“ přidáte video MP4, které chcete komprimovat.
  3. Jakmile je video nahráno, vyberte požadovaný typ komprese a stiskněte tlačítko „Komprimovat“.
  4. Poté počkejte, dokud process zmenšení neskončí.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak zmenšit video zdarma?

Free Video Compressor je nástroj pro kompresi video souborů. Umožňuje snížit datovou velikost na základě zvolené výstupní kvality audia. Zároveň nabízí jednoduchý způsob pro vystřižení konkrétní části videa (nastavením času začátku a konce) nebo úpravu rozměrů videa, resp. jeho rozlišení. Jak se komprimuje video? Komprimujte video ve třech krocích

  1. Nahrajte video. Klikněte na "+" pro přidání videa ke kompresi.
  2. Vyberte typ nebo rozlišení Vyberte požadované kompresní typy a rozlišení videa.
  3. Spusťte komprimaci. Klikněte na tlačítko "Komprimovat" pro spuštění programu a zahájení komprese.

Jak zmenšit video ve VLC?

Můžete komprimovat 4K video na 1080p video pomocí VLC? Ano. Ve VLC Video kodek sekci, můžete vyplnit Velikost rámu Šířka a Výška s 1920px a 1080px. Uložte nastavení a klikněte start zmenšit video v rozlišení 4K na 1080p pomocí VLC. Také, jak zmenšit velikost videa mp4? Pro kompresi souboru MP4 bez ztráty kvality je třeba zachovat původní parametry pomocí AnyMP4 Video Converter Ultimate. Po přidání souboru MP4 do tohoto softwaru vyberte jako výstupní formát MP4 a vyberte první možnost, Stejný jako zdroj. Pak můžete snadno zmenšit soubor MP4 bez ztráty kvality.

Jak komprimovat video na mobilu?

Můžete si vybrat Online Video Compressor pro komprimaci video souborů zdarma online. Nebo můžete použít Video Converter Ultimate ke zmenšení a oříznutí videí, abyste mohli odstranit nechtěné části a ušetřit více místa. Jak zmenšit video MP4 v mobilu? VidCompact je bezplatná aplikace pro kompresi videa a převodník pro uživatele systému Android. Můžete komprimovat téměř všechny formáty videa a zvuku, včetně videa HD, HTML5, MP4, AVI, MKV atd.

Můžete se také zeptat, jak zmenšit velikost videa windows 10?

Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit. Jak změnit rozlišení videa? Kvalitu sledovaného videa můžete změnit takto:

  1. Vyberte v přehrávači videa ikonu možností .
  2. Klepněte na Kvalita .
  3. Vyberte požadovanou kvalitu videa: Automaticky (doporučeno): Optimální nastavení pro vaše podmínky.

Jak změnit typ souborů u videa?

Pokud jde o změnu formátu videa, MiniTool Movie Maker Zde se doporučuje bezplatný převaděč videa. S tímto nástrojem nepotřebujete žádné odborné znalosti v oblasti úpravy videa, abyste mohli snadno změnit typ souboru videa, protože nabízí rozhraní podobná čarodějům.

By Kovacev Pistorino

Jak komprimovat audio? :: Jak zmenšit PDF soubor?
Užitečné odkazy