Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Videa Pro Odeslání?

Jak zmenšit velikost videa pro odeslání?

Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.

Přečtěte si více

Jak zmenšit velikost videa do emailu?

Stáhněte si AnyMP4 Video Converter Ultimate pro Windows / Mac a spusťte jej. Klikněte na ikonu Toolbox a zvolte Video kompresor nástroj. Krok 2. Klepněte na tlačítko Ikona plus vyberte video soubory, které chcete komprimovat pro e-mail. Jak poslat MP4 přes email? Já k odeslání větších souborů používám Úschovnu: http://www.uschovna.cz/. Zde můžete uložit velké soubory a odeslat příjemci, ten dostane jen odkaz link ke stažení vámi zaslaného souboru. Je to jednoduché a spolehlivé.

Jak zmenšit MP4 online?

Apowersoft Online Video Compressor

  1. Otevřete svůj oblíbený prohlížeč a navštivte oficiální stránku programu.
  2. Kliknutím na ikonu „+“ přidáte video MP4, které chcete komprimovat.
  3. Jakmile je video nahráno, vyberte požadovaný typ komprese a stiskněte tlačítko „Komprimovat“.
  4. Poté počkejte, dokud process zmenšení neskončí.
Jak snížit velikost videa? Chcete-li komprimovat video soubor bez zachování původní kvality, můžete se obrátit na profesionální řešení. Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru.

Jak se komprimuje video?

Komprimujte video ve třech krocích

  1. Nahrajte video. Klikněte na "+" pro přidání videa ke kompresi.
  2. Vyberte typ nebo rozlišení Vyberte požadované kompresní typy a rozlišení videa.
  3. Spusťte komprimaci. Klikněte na tlačítko "Komprimovat" pro spuštění programu a zahájení komprese.
Jak zmenšit video zdarma? Free Video Compressor je nástroj pro kompresi video souborů. Umožňuje snížit datovou velikost na základě zvolené výstupní kvality audia. Zároveň nabízí jednoduchý způsob pro vystřižení konkrétní části videa (nastavením času začátku a konce) nebo úpravu rozměrů videa, resp. jeho rozlišení.

Jak zmenšit velikost videa Windows 10?

Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit. Jak zmenšit video ve VLC? Můžete komprimovat 4K video na 1080p video pomocí VLC? Ano. Ve VLC Video kodek sekci, můžete vyplnit Velikost rámu Šířka a Výška s 1920px a 1080px. Uložte nastavení a klikněte start zmenšit video v rozlišení 4K na 1080p pomocí VLC.

Jak zmenšit velikost videa Android?

Můžete si vybrat Online Video Compressor pro komprimaci video souborů zdarma online. Nebo můžete použít Video Converter Ultimate ke zmenšení a oříznutí videí, abyste mohli odstranit nechtěné části a ušetřit více místa.

By Ulrick Opunui

Jak poslat mp4 soubor? :: Jak Zazipovat soubor ve Winraru?
Užitečné odkazy