Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Videa V Avi?

Jak zmenšit velikost videa v AVI?

Možnost 1.

Krok 1Hledejte online komprimovaný video server v počítači, poté vyberte ten, který se vám líbí a otevřete jej v prohlížeči. Krok 2Přetáhněte soubor AVI přímo nebo jej otevřete kliknutím. Krok 3Jakmile je hotovo, spusťte proces a uložte soubory do počítače.

Přečtěte si více

Jak zmenšit velikost videa Android?

Můžete si vybrat Online Video Compressor pro komprimaci video souborů zdarma online. Nebo můžete použít Video Converter Ultimate ke zmenšení a oříznutí videí, abyste mohli odstranit nechtěné části a ušetřit více místa. Jak zmenšit velikost videa Windows 10? Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit.

Může se také zeptat, jak zmenšit video na youtube?

Snížit rychlost přehrávání – Shift + „,“. Zvýšit rychlost přehrávání – Shift + „. “. Jak upravit formát videa? Pokud jde o změnu formátu videa, MiniTool Movie Maker Zde se doporučuje bezplatný převaděč videa. S tímto nástrojem nepotřebujete žádné odborné znalosti v oblasti úpravy videa, abyste mohli snadno změnit typ souboru videa, protože nabízí rozhraní podobná čarodějům.

Jak oddálit YouTube?

YouTube

Klávesová zkratkaFunkce
FAktivace celé obrazovky. Chcete-li režim celé obrazovky ukončit, stiskněte klávesu F znovu nebo použijte tlačítko Esc.
Jak převést VLC do MP3? V aplikaci VLC běžte na Média > Převést / Uložit… nebo na klávesnici stiskněte kombinaci kláves Ctrl + R. V dalším okně můžete přidat soubory, které chcete převést, a to i více najednou, a navíc můžete i kombinovat jejich typy. Například můžete přidat soubory MP4 i M4A a dekódovat je jako MP3.

Jak převést video na audio?

Bezplatný Online Video Konvertor od Apowersoft je skvělá aplikace, která je k dispozici pro Windows a Mac OS. Tento bezplatný video konvertor si vede nejlépe při konverzi videa, umí převádět videa na jakýkoli typ video nebo audio formátů v úžasné rychlosti. Jak zmenšit velikost fotografií? Postup „Jak zmenšit fotku“ (5 úkonů):

  1. 1) Otevřete aplikaci malování Malování –> Otevřít soubor, který chcete upravit – nejčastěji fotografii (fotku).
  2. 2) Změna velikosti. Po otevření fotografie zvolíte „Změnit velikost“.
  3. 3) Nastavíte procenta (%) nebo pixelů
  4. 4) Kontrola, zda se obrázek zmenšil (nemusíte)
  5. 5) Uložíte jako.

Jak zmenšit velikost videa iPhone?

Clideo je online kompresní web což nevyžaduje žádné stažení aplikace předem. Takže můžeš zmenšit velikost videa v komprimace online, přímo z vašeho iPhone a aniž byste ve svém zařízení zabírali zbytečný úložný prostor. Clideo je extrémně snadné použití což vám umožní importovat vaše video přímo z vašeho iPhone.

By Rector

Jak snížit rychlost ventilátoru? :: Jak zmenšit MB na videu?
Užitečné odkazy