Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Systému Iphone?

Jak zmenšit velikost systému iPhone?

Nyní se stačí podívat do Nastavení -> Obecné -> Úložiště: iPhone (iPad) a sjet úplně dolů, kde se nachází položka Systém. Ve většině případů se Systém rekalkuluje a sníží svou velikost o řádově jednotky až desítky gigabajtů.

Přečtěte si více

Co je jiné v uložišti iPhone?

Přečtěte si o kategorii Jiné v informacích o úložišti na iCloudu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch. Do iCloudu si můžete ukládat všechno, na čem vám záleží a co chcete mít k dispozici na všech svých zařízeních přihlášených stejným Apple ID. Co se Zablokovanym Iphonem? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Co se stane kdyz dám iPhone do tovarniho nastaveni?

Obnovení továrního nastavení vymaže z iPhonu, iPadu nebo iPodu veškerá data a nastavení a nainstaluje nejnovější verzi iOS, iPadOS nebo softwaru iPodu. Jak nastavit iPhone jako nový? Vraťte se do Nastavení a klepněte na Obecné > Přenést nebo resetovat [zařízení] > Smazat data a nastavení. Pokud máte zapnutou funkci Najít [zařízení], možná budete muset zadat své Apple ID a heslo. Pokud se v zařízení používá eSIM, vyberte možnost na požádání vymazat zařízení a profil eSIM.

Můžete se také zeptat, jak vymazat mezipaměť aplikace?

Přejděte na Nastavení > Aplikace a oznámení > Všechny aplikace . Vyberte aplikaci ze seznamu, poté > Úložiště > Vymazat mezipaměť . Pokud jde o to, jak vymazat mezipaměť ram? Vymazání mezipaměti Optimalizace doručení

  1. Vyberte vyhledávací pole na hlavním panelu a pak napište vyčištění disku. Ze seznamu výsledků zvolte aplikaci Vyčištění disku.
  2. Na kartě Vyčištění disku zaškrtněte políčko Soubory Optimalizace doručení.
  3. Vyberte OK. V zobrazeném dialogovém okně zvolte Odstranit soubory.

Kde najdu Mezipamet?

V Chromu

  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  3. Klikněte na Další nástroje. Vymazat údaje o prohlížení.
  4. V horní části vyberte časové období.
  5. Zaškrtněte políčka vedle možností „Soubory cookie a jiná data webů“ a „Obrázky a soubory v mezipaměti“.
  6. Klikněte na Vymazat data.
Co jsou to Systemova data? Kmenová data přesahující daný projekt, která se ukládají do úložiště kmenových dat. Tato kmenová data lze měnit prostřednictvím funkce zpracování kmenových dat.

Co je ostatní v úložišti?

„ostatní“ jsou prostě veškerá data, která nespadají do žádné kategorie, tj. nejedná se o videa, fotky apod. Nejsou v jedné složce, takže je nelze otevřít a podívat se na ně. Může se jednat například o data aplikací, jako jsou mapy navigací, pracovní soubory, soubory her atd.

By Renault Bour

Jak vycistit Apple? :: Jak vycistit Windows 10?
Užitečné odkazy