Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Datovou Velikost Videa?

Jak zmenšit datovou velikost videa?

Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru. 1. Video Converter Ultimate je výkonný editor videa a převaděč, který dokáže komprimovat video na menší velikost bez ztráty kvality.

Přečtěte si více

A další otázka, jak zmenšit video mp4 v mobilu?

VidCompact je bezplatná aplikace pro kompresi videa a převodník pro uživatele systému Android. Můžete komprimovat téměř všechny formáty videa a zvuku, včetně videa HD, HTML5, MP4, AVI, MKV atd. Jak zmenšit video zdarma? Free Video Compressor je nástroj pro kompresi video souborů. Umožňuje snížit datovou velikost na základě zvolené výstupní kvality audia. Zároveň nabízí jednoduchý způsob pro vystřižení konkrétní části videa (nastavením času začátku a konce) nebo úpravu rozměrů videa, resp. jeho rozlišení.

Jak se komprimuje video?

Komprimujte video ve třech krocích

  1. Nahrajte video. Klikněte na "+" pro přidání videa ke kompresi.
  2. Vyberte typ nebo rozlišení Vyberte požadované kompresní typy a rozlišení videa.
  3. Spusťte komprimaci. Klikněte na tlačítko "Komprimovat" pro spuštění programu a zahájení komprese.
Jak zmenšit video aby se vešlo do mailu? Stáhněte si AnyMP4 Video Converter Ultimate pro Windows / Mac a spusťte jej. Klikněte na ikonu Toolbox a zvolte Video kompresor nástroj. Krok 2. Klepněte na tlačítko Ikona plus vyberte video soubory, které chcete komprimovat pro e-mail.

Může se také zeptat, jak zmenšit velikost avi videa?

Pokud jde o komprimaci velkých souborů AVI, můžete spustit komprimaci online videa Apeaksoft Free a dokončit kompresi AVI na MP4. Pokud chceš převést video na audio a aplikovat editační efekty, Apeaksoft Video Converter Ultimate může být vaše chytrá volba. Velikost souboru můžete zmenšit bez ztráty kvality. Jak zmenšit velikost videa Windows 10? Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit.

Podle toho, jak zmenšit velikost videa android?

Můžete si vybrat Online Video Compressor pro komprimaci video souborů zdarma online. Nebo můžete použít Video Converter Ultimate ke zmenšení a oříznutí videí, abyste mohli odstranit nechtěné části a ušetřit více místa. Tak jak zmensit velikost video? Krok 1Otevřete kompresor MP4 online na mp4compress.com v libovolném prohlížeči. Krok 2> Klikněte Zvolte soubor přidat svůj soubor MP4. Poté klikněte na Nahrajte soubor videa nahrát video MP4. Krok 3Online video kompresor automaticky komprimuje video MP4.

Jak zmenšit velikost videa iPhone?

Clideo je online kompresní web což nevyžaduje žádné stažení aplikace předem. Takže můžeš zmenšit velikost videa v komprimace online, přímo z vašeho iPhone a aniž byste ve svém zařízení zabírali zbytečný úložný prostor. Clideo je extrémně snadné použití což vám umožní importovat vaše video přímo z vašeho iPhone.

By Dugan Hocutt

Jak zmenšit velikost videa Mac? :: Jak se komprimuje?
Užitečné odkazy