Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Pdf Pro Tisk?

Jak zmenšit PDF pro tisk?

Aplikace Acrobat může změnit velikost stránek PDF, aby odpovídaly vybrané velikosti papíru. Vyberte možnost Soubor > Tisknout. V rozbalovací nabídce Měřítko stránky vyberte jednu z následujících možností: Přizpůsobit na tisknutelnou plochu Zvětší malé stránky a zmenší velké, aby odpovídaly papíru.

Přečtěte si více

Jak se komprimuje?

Komprimace souboru nebo složky

  1. Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat.
  2. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.
Jak komprimovat Excel? Zde jsou kroky pro komprimaci obrázku v aplikaci Excel:
  1. Vyberte obrázek, který chcete komprimovat.
  2. Klikněte na kartu Formát nástrojů obrázku.
  3. Ve skupině Upravit klikněte na možnost „Komprimovat obrázek“.
  4. V dialogovém okně Komprimovat obrázky:
  5. Klikněte na OK.
  6. Uložte soubor.

Proč je Excel tak velký?

Formátování může způsobit, že sešity aplikace Excel budou tak velké, že nebudou správně fungovat. Aplikace Excel se často zasekává nebo selhává kvůli problémům s formátováním. Jak snížit MB u fotek? Zmenšování fotek na telefonu Android

Odpovědí je aplikace Photo & Picture Resizer. Pomocí ní můžete změnit rozměry fotky podle požadovaných rozměrů, nebo využít přednastavených možností. Dále jde nastavit maximální velikost obrázku v megabajtech nebo kilobajtech, fotku ořezávat nebo otáčet.

Jak upravit obrázek JPG?

V aplikaci Malování použijte nástroj „Vybrat“ a následně tažením označte oblast, kterou chcete ponechat. Samotný ořez pak proveďte kliknutím na tlačítko Oříznout. Hotový obrázek pak uložte přes menu Soubor > Uložit jako. Jak upravit velikost obrázku? Jednou z nejpopulárnějších aplikací je „Image size“. Jakmile si ji stáhnete a vložíte do ní vybrané fotky, které chcete zmenšit, stačí už jen vybrat možnost změnit velikost. Požadovanou velikost či rozměry můžete zadat ručně prostřednictvím nejrůznějších jednotek jako jsou pixely, milimetry, centimetry či palce.

Jak velký soubor se dá poslat emailem?

Maximální celková velikost přílohy, kterou lze připojit ke zprávě na Seznam Emailu, může být 50 MB. Při přikládání příloh ke zprávě je ovšem vždy nutné počítat s tím, že výsledná zpráva bude přibližně o třetinu větší, než jsou všechny přikládané soubory. Jak poslat email s velkou přílohou? Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Pokud jde o to, jak zmenšit pdf soubor zdarma?

Komprese souboru PDF online

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete zmenšit. Po nahrání souboru PDF Acrobat automaticky zmenší jeho velikost. Stáhněte si komprimovaný soubor PDF nebo se přihlaste a sdílejte ho.

By Joselow Bastone

Jak zmenšit formát videa? :: Jak zmenšit MP4 online?
Užitečné odkazy