Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Souborů Tiff?

Jak zmenšit velikost souborů TIFF?

Jak změnit velikost TIFF

  1. Otevřete zdarma online stránky Změnit velikost TIFF.
  2. Kliknutím do oblasti předání souboru nahrajte soubory TIFF nebo přetáhněte soubory TIFF.
  3. Pro operaci můžete nahrát maximálně 10 TIFF souborů.
  4. Nastavte možnosti, které chcete provést pro změnu velikosti.
  5. Klikněte na tlačítko Změnit velikost.

Přečtěte si více

Jak zmenšit velikost fotografií?

Jednou z nejpopulárnějších aplikací je „Image size“. Jakmile si ji stáhnete a vložíte do ní vybrané fotky, které chcete zmenšit, stačí už jen vybrat možnost změnit velikost. Požadovanou velikost či rozměry můžete zadat ručně prostřednictvím nejrůznějších jednotek jako jsou pixely, milimetry, centimetry či palce. Můžete se také zeptat, jak poslat něco přes úschovnu? Úschovna. K odeslání stačí vyplnit adresu odesílatele, zvolit jeden nebo více souborů, zadat e-maily příjemců a případně napsat krátkou zprávu. Adresáti budou po nahrání souborů vyzváni k vyzvednutí zásilky, ke kterému mohou použít buď přímý odkaz, nebo unikátní kód.

Pokud jde o to, jak zazipovat soubor s heslem?

Jedním z možných řešení je použití programu 7-Zip, který se po instalaci integruje do Průzkumíka. Na souboru (případně složce), který se má komprimovat („zazipovat“), klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte 7-Zip a následně Přidat do archivu… Jak poslat soubor přes leteckou poštu? Na adrese www.leteckaposta.cz najdeme jen to, co potřebujeme. Tlačítkem „Procházet“ otevřeme dialog, který slouží k výběru souborů na našem disku. Pokud chcete naráz poslat více než jeden soubor, můžete kliknout na odkaz „Další soubor“ – objeví se další políčko, do kterého opět tlačítkem procházet vložíme další soubor.

Jak Zaheslovat ZIP Win 10?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno. Jak stáhnout RAR? Jak stáhnout WinRAR pro Windows

  1. Klikněte na tlačítko STÁHNOUT a přejděte na stránky RARLABS.
  2. Vyberte verzi (32bit nebo 64bit) a jazyk, který chcete nainstalovat.

Pokud jde o to, jak rozdělit zip na dva soubory?

Chcete-li rozdělit složky ZIP pomocí 7-Zip, klikněte pravým tlačítkem na soubor a přejděte na 7-Zip> Extrahovat soubory…. Ve výchozím nastavení program uloží výstupní složku do stejného adresáře jako původní ZIP a pojmenuje jej názvem souboru ZIP. V zobrazeném okně však můžete změnit výstupní umístění a název souboru. Tak jak otevřít soubor rar v androidu? Rozbalení souborů

  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.
  4. Vyberte soubor ZIP.
  5. Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.
  6. Klepněte na Rozbalit.
  7. Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů.
  8. Klepněte na Hotovo.

Proč mi nejde otevřít RAR?

Archiv rar může být poškozený (nedotažený), stejný problém může být s instalací WinRARu. Soubor ve formátu . rar se ti sám neotevře, i když máš nainstalovaný WinRaR. Ten soubor musíš otevřít pomocí právě toho programu WinRar, otevři si ho, označ to, co chceš rozbalit atd.

By Clotilde Desir

Co je port u PC? :: Jak Rozzipovat soubor?
Užitečné odkazy