Domovská stránka > J > Jak Zjistit Verzi Directx?

Jak zjistit verzi DirectX?

Jak zjistit verzi rozhraní DirectX pomocí nástroje pro diagnostiku rozhraní DirectX

  1. Klepněte na tlačítko Start a potom klepněte na příkaz Spustit.
  2. Zadejte příkaz dxdiag a klepněte na tlačítko OK.
  3. Na kartu systém a poznamenejte si verzi rozhraní DirectX, který se zobrazí v řádku verze rozhraní DirectX.

Přečtěte si více

A další otázka, co je to directx?

DirectX představuje sadu komponent v systému Windows, která umožňuje softwaru, převážně a zvláště hrám, pracovat přímo s grafickým a zvukovým hardwarem. Hry využívající DirectX mohou efektivněji využívat funkce multimediálního akcelerátoru vestavěné do hardwaru, což zlepšuje celkový multimediální zážitek. Jak změnit DirectX? Aktualizace rozhraní DirectX

Chcete-li získat nejnovější verzi rozhraní DirectX pro svou verzi Windows, použijte službu Windows Update. Pokud máte Windows 10, pak už máte nejnovější verzi rozhraní DirectX nainstalované. Ne na všech verzích systému Windows se dají spustit nejnovější verze rozhraní DirectX.

Můžete se také zeptat, jak stáhnout directx 11?

Navštivte stránku DirectX - Ke stažení na webu společnosti Microsoft. Pro uložení instalačního souboru do počítače klikněte na červené políčko Ke stažení. Otevřete soubor dxwebsetup.exe a instalaci DirectX dokončete podle intrukcí z webu společnosti Microsoft nebo z instalačního programu DirectX. Co je to DirectX 12? Microsoft DirectX [dəˈrektˈeks] je sada proprietárních knihoven, poskytujících aplikační rozhraní (API) pro umožnění přímého ovládání moderního hardwaru.

Jak odstranit DirectX?

Odinstalujte DirectX ve Windows 10:

To byste měli vědět DirectX je dnes a část zabudovaná do Windows 10. Takže on není možné jej odinstalovat přes les Nastavení Aplikace jak jsme to mohli udělat standardní aplikace. Vždy je to možné zakázat funkce DirectX pomocí editoru registru.
Jak aktualizovat DirectX 12? Postup aktualizace DirectX:

  1. Na klávesnici stiskněte the Klíč s logem Windows a zadejte šek . Poté klikněte Kontrola aktualizací .
  2. Klepněte na Kontrola aktualizací .
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce Windows Update automaticky stáhne a nainstaluje nejnovější Directx pro vás (součástí aktualizací).

Jak vypnout Directx 12?

Napiš do startu ,,Správce Zařízení´´ nebo ,,Device manager´´spusť to klikn na INVIDIA dej zakázat zařízení pak pusť GTA V až se ni začne načítat loader už i stěma obrázkama tak rychle tu INVIDIU zase zapni mě to vždy pomůže používám to zřeba i u WarFace. :-D.

By Riha Freels

Proč mi nejde spustit Google? :: Jak poznat Zavirovany notebook?
Užitečné odkazy