Domovská stránka > K > Kde Zjistit Stav Baterie?

Kde zjistit stav baterie?

Nejprve otevřete aplikaci telefonu na našem zařízení. Jakmile jsme uvnitř, musíme zadat tento kód: * # * # * # * # 4636". Na obrazovce telefonu se poté otevře nabídka s řadou možností. Z těch, které se objevují na obrazovce, ten, který nás zajímá, je „Informace o baterii“.

Přečtěte si více

Jak zjistit výdrž baterie?

Otevřete Nastavení -> Baterie -> Kondice baterie.

Uvidíte dvě podstatné hodnoty, které potřebujete zjistit. Maximální kapacita baterie říká, kolik energie je baterie schopna pojmout oproti stavu, kdy je nová a to na základě reálného opotřebení.
Pokud jde o to, jak dlouho vydrží notebook na baterii?

Baterie3článková9článková
Mininotebooky2-3 hodiny6-8 hodin
13"2-2,5 hodiny5-7 hodin
15,6"4-6 hodin
17"až 3 hodiny

Jak zkontrolovat stav baterie?

Nejrychlejší a nejjednodušší možný způsob je zkontrolovat odhadovaný stav baterie v Nastavení. Zadejte Nastavení> Baterie a zkontrolujte její stav. Výkon je normální: Vaše baterie v současné době podporuje maximální možný výkon zařízení. Jak nastavit nabíjení baterie? V menu aplikace zvolte Nastavení hardwaru a dále Napájení. Nastavení prahů baterie se nachází téměř až na konci okna. Tady si lze nastavit práh zahájení a skonční nabíjení. Baterie se tak může začít nabíjet při poklesu na 70 % kapacity a skončit nabíjení při 90 % kapacity.

Jak zjistit baterii Airpods?

Otevřete víko pouzdra, ve kterém jsou AirPody, a podržte pouzdro v blízkosti iPhonu, iPadu nebo iPodu touch. Počkejte pár sekund, než se zobrazí stav nabití AirPodů. Stav nabití baterie AirPodů můžete na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch zkontrolovat také pomocí widgetu Baterie. Jak zjistit u Iphone stav baterie? Pokud se chcete podívat na přehled úrovně nabití baterie a aktivity za posledních 24 hodin až posledních 10 dní, přejděte do Nastavení > Baterie. Po klepnutí na jeden ze sloupců na obrazovce uvidíte, které aplikace v tomto období přispívaly k využívání baterie, a jaký je poměr využití baterie pro danou aplikaci.

Pokud jde o to, jak zobrazit stav baterie samsung?

Skryté testovací menu Androidu zobrazí zdraví baterie

Stačí přejít k aplikaci telefon a otevřít si číselník. Do něj napište následující kód *#*#4636#*#*. Z nabídky, která vám vyskočí, vyberte možnost info o baterii.
Jak zjistit stav baterie Apple Watch? Stav baterie Apple Watch můžete zjistit na několika místech:

  1. Když přejetím prstem nahoru po ciferníku otevřete Ovládací centrum, uvidíte procento nabití baterie.
  2. Na některé ciferníky si můžete přidat komplikaci baterie.
  3. Na iPhonu si můžete přidat widget baterie, který bude ukazovat všechny připojené Apple Watch.

Jak zkontrolovat baterii v autě?

Změřte napětí autobaterie použitím voltmetru nebo multimetru

  1. Pokud je autobaterie plně nabitá, napětí by nemělo být větší než 12,6 voltu. Napětí nižší než 12,6 voltu znamená, že autobaterie je nabitá na méně než 50%.
  2. Pokud je napětí autobaterie nižší než 11,6 voltu, znamená to, že autobaterie je kompletně vybitá.

By Osswald Appleman

Jak zkontrolovat stav baterie? :: Jak zjistit rychlost WiFI na mobilu?
Užitečné odkazy