Domovská stránka > J > Jak Zkontrolovat Stav Baterie?

Jak zkontrolovat stav baterie?

Nejrychlejší a nejjednodušší možný způsob je zkontrolovat odhadovaný stav baterie v Nastavení. Zadejte Nastavení> Baterie a zkontrolujte její stav. Výkon je normální: Vaše baterie v současné době podporuje maximální možný výkon zařízení.

Přečtěte si více

Také, jak poznat vadnou baterii v mobilu?

Jestliže nový mobil vydržel i dva dny, najednou musíte v průběhu dne nabíjet. Jiným projevem vadného akumulátoru je chování před úplným vybitím a vypnutím telefonu. Zatímco nový mobil vydržel na několik procent nabití pracovat několik hodin, u vadného akumulátoru nikdy nevíte, kdy vás nechá ve štychu. Podle toho, jak dlouho vydrzi baterie v telefonu? Baterie v mobilu vydrží v dobré kondici (pokles kapacity na 80%) běžně 300-500 cyklů, ty nejlepší baterie možná kolem 1000.

Jak zjistit stav baterie u Androida?

Pomocí jednoduchého kódu se také můžete podívat přímo do testovacího menu Androidu, kde se vám zobrazí informace, včetně zdraví baterie. Stačí přejít k aplikaci telefon a otevřít si číselník. Do něj napište následující kód *#*#4636#*#*. Z nabídky, která vám vyskočí, vyberte možnost info o baterii. Jak poznat vybitou baterii? Nabitá autobaterie by měla mít napětí 12,6 V.

Při poklesu napětí pod 12,5V je již nutné autobaterii dobít. Při poklesu napětí na 10,5V je patrně baterie již zničená, ale můžete jí zkusit dobít.

Kde zjistit stav baterie?

Nejprve otevřete aplikaci telefonu na našem zařízení. Jakmile jsme uvnitř, musíme zadat tento kód: * # * # * # * # 4636". Na obrazovce telefonu se poté otevře nabídka s řadou možností. Z těch, které se objevují na obrazovce, ten, který nás zajímá, je „Informace o baterii“. Můžete se také zeptat, jak zjistit stav baterie windows 10? Nejjednodušší spůsob, jak zjistit informace o stavu vaší baterie, je příkaz powercfg /batteryreport dostupný v operačním systému Windows 8 a 10.

  1. Spusťte příkazový řádek pomocí zkratky [Win] + [R]
  2. Do příkazového řádku napište zkratku powercfg /batteryreport a klikněte na Ok.

Jak zjistit životnost baterie Xiaomi?

Pokud vlastníte Redmi Note 10, Mi 11 nebo Redmi K40, stav baterie si umíte zkontrolovat i přes nastavení. Stačí si otevřít menu „Úspora energie a baterie“ a následně kliknout na možnost „Baterie“. Tam najdete přesnou informaci o tom, jaká je životaschopnost baterky a zda ji už náhodou není třeba vyměnit za novou. Může se také zeptat, jak snizit vybijeni baterie? Pokud však chcete ušetřit baterii, zakažte tuto možnost a snížení úrovně podsvícení proveďte ručně. Stejně tak můžete snížit spotřebu energie zkrácením doby, po které má obrazovka zhasnout. ideální dobou je například 15 nebo 30 vteřin, není nutné nechat odložený telefon svítit ještě několik minut.

Tak kdy menit baterii v telefonu?

I když telefon nebudete používat, baterie bude pomalu ale jistě odcházet do věčných lovišť. Proto výrobci garantují její záruku většinou kolem 6 měsíců. Průměrná životnost baterie pak činí přibližně 2 roky. Po dvou letech má baterka výrazně menší kapacitu a výdrž nabití je kratší.

By Jaynes

Jak dlouho vydrží Li-Pol baterie? :: Kde zjistit stav baterie?
Užitečné odkazy