Domovská stránka > J > Jak Zjistit Stav Baterie?

Jak zjistit stav baterie?

Pokud se chcete podívat na přehled úrovně nabití baterie a aktivity za posledních 24 hodin až posledních 10 dní, přejděte do Nastavení > Baterie. Po klepnutí na jeden ze sloupců na obrazovce uvidíte, které aplikace v tomto období přispívaly k využívání baterie, a jaký je poměr využití baterie pro danou aplikaci.

Přečtěte si více

Jak zjistit stav baterie na Androidu?

Pomocí jednoduchého kódu se také můžete podívat přímo do testovacího menu Androidu, kde se vám zobrazí informace, včetně zdraví baterie. Stačí přejít k aplikaci telefon a otevřít si číselník. Do něj napište následující kód *#*#4636#*#*. Z nabídky, která vám vyskočí, vyberte možnost info o baterii. Podle toho, jak zjistit výdrž baterie? Tajné kódy pro Android

  1. Otevřete na telefonu aplikaci Telefon.
  2. Zadejte kód * # * # * # * # 4636 v aplikaci.
  3. Aniž byste museli stisknout tlačítko volání, na obrazovce se otevře nové menu.
  4. V nabídce, která se otevře na obrazovce, přejděte na možnost s názvem Stav baterie (tento název může být v telefonu v angličtině).

Pokud jde o to, jak zjistit vadnou baterii v mobilu?

Nejprve otevřete aplikaci telefonu na našem zařízení. Jakmile jsme uvnitř, musíme zadat tento kód: * # * # * # * # 4636". Na obrazovce telefonu se poté otevře nabídka s řadou možností. Z těch, které se objevují na obrazovce, ten, který nás zajímá, je „Informace o baterii“. Kolik let vydrží baterie v mobilu? Baterie v mobilu vydrží v dobré kondici (pokles kapacity na 80%) běžně 300-500 cyklů, ty nejlepší baterie možná kolem 1000.

Kde zjistím kondici baterie?

Přejděte do Nastavení -> Baterie a zapněte volbu Stav baterie. Tato volba vám ve stavovém řádku vašeho iPadu zobrazí zbývající procenta energie. V nastavení najdete i zobrazení informací o využití baterie. Snadno si tak uděláte obrázek o tom, jak svůj tablet využíváte, a které procesy spotřebovávají nejvíce energie. Jak poznat nafouklou baterii? Nejlépe poznáte nafouknutou baterii dle zmíněného nadzvedávání displeje, který bude nafouknutou baterií vytlačován. I v případě malého pádu pak může displej jednoduše prasknout, protože je neustále pod tlakem, a jakýkoliv další otřes ho zatěžuje.

A další otázka, jak zjistit zdraví baterie xiaomi?

Se tam dostat:

  1. Otevřít aplikaci » telefon »Z vašeho Xiaomi.
  2. Vrať se * # * # * # * # 4636.
  3. V zobrazené nabídce přejděte na » Informace o baterii »
  4. Zkontrolujte číslo uvedené v kategorii " Stav baterie “, Musí být větší než 80 , v opačném případě oznámí, že se vaše baterie začne unavovat.
Co žere baterii Android? Jak zjistit, co vybíjí baterii?
  • Otevřete Nastavení.
  • Přejděte do sekce Baterie a výkon.
  • Pokračujte do Spotřeba energie.
  • Na záložce Aplikace uvidíte seznam programů, seřazený podle toho, jak se od posledního nabití podílely na spotřebě baterie.

Jak zjistit životnost baterie Xiaomi?

Pokud vlastníte Redmi Note 10, Mi 11 nebo Redmi K40, stav baterie si umíte zkontrolovat i přes nastavení. Stačí si otevřít menu „Úspora energie a baterie“ a následně kliknout na možnost „Baterie“. Tam najdete přesnou informaci o tom, jaká je životaschopnost baterky a zda ji už náhodou není třeba vyměnit za novou.

By Papotto Fitchpatrick

Jak zjistit dobu provozu telefonu? :: Kdy menit baterii v telefonu?
Užitečné odkazy