Domovská stránka > J > Jak Zjistit Stav Baterie Iphone Se?

Jak zjistit stav baterie iPhone se?

Poznat špatný stav baterie můžete také prostřednictvím indikátoru KONDICE BATERIE, který se nachází v nastavení iPhonu. Nastavení > Baterie > Kondice baterie. Zde se můžete informovat o maximální kapacitě baterie, zdali váš iPhone podporuje maximální výkon, ale také zde můžete zapnout optimalizované nabíjení.

Přečtěte si více

Jak nastavit procenta baterie na iPhone?

* Pokud se výdrž baterie v procentech nezobrazuje, přejděte do Nastavení > Baterie a zapněte Stav baterie. Pokud použijete Režim nízké spotřeby, výdrž baterie v procentech se vždy zobrazí ve stavovém řádku. Jak dlouho vydrží baterie iPhone? Apple uvádí, že originální baterie do iPhone by měly vydržet min 500 cyklů. Většinou se setkáváme s výdrží mezi 500 až 1 000 cykly. 500 cyklů odpovídá cca 2 letem provozu a 10-20 % kondice baterie.

Jak dlouho vydrží baterie iPhone se?

Model iPhoneŽivotnost baterie (hod:min) streamované videoKapacita baterie (mAh)
iPhone SE (2020)7:121 821 mAH
iPhone Xr12:242 942 mAH
iPhone X10:492 716 mAH
iPhone Xs10:122 658 mAH
Pokud jde o to, jak zjistit stav iphone? Nejdříve je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Nastavení. Poté se přesuneme do záložky Obecné a rozklikneme možnost Informace. Nyní se nám otevřely veškeré informace o našem zařízení, od kapacity úložiště, přes název operátora až po kolonku Model, která nás v tomto případě zajímá.

Můžete se také zeptat, jak zjistím kondici baterie?

Nejprve otevřete aplikaci telefonu na našem zařízení. Jakmile jsme uvnitř, musíme zadat tento kód: * # * # * # * # 4636". Na obrazovce telefonu se poté otevře nabídka s řadou možností. Z těch, které se objevují na obrazovce, ten, který nás zajímá, je „Informace o baterii“. A další otázka, jak na baterii iphone? Jak se starat o baterii v iPhonu, nebo MacBooku?

  1. NEPOUŽÍVEJTE IPHONE MIMO ROZMEZÍ 0 - 35 STUPŇŮ
  2. NENABÍJEJTE BATERII V IPHONU S OCHRANNÝM KRYTEM.
  3. POUŽÍVEJTE KVALITNÍ NABÍJECÍ KABELY A ADAPTÉRY.
  4. AKTUALIZUJTE OPERAČNÍ SYSTÉM.
  5. NIKDY NEVYBÍJEJTE BATERII V IPHONU POD 20%
  6. NEBOJTE SE NABÍJET IPHONE ADAPTÉREM OD IPADU.

Podle toho, kolik stojí vymena baterie v applu?

Cena výměny baterie se liší podle modelu vašeho telefonu. Momentálně platí zvýhodněná cena výměny baterie u modelů iPhone 5S, iPhone SE, iphone 6, iPhone 6S, iPhone 7 a iPhone 8 (včetně verzí Plus) stojí včetně práce 1290,- s DPH. Novější verze (X, XS, XR, 11, 11 Pro, verze Max) poté stojí 2590,- s DPH. Jak zmenit barvu baterie iPhone? Po nainstalování aplikace najdete v Nastavení záložku „Vylepšení“, kde už stačí zvolit barvy, které vám nejvíce vyhovují. V ukazateli baterie můžete kombinovat různé odstíny zelené, žluté, červené …

Jak dlouho vydrží baterie iPhone se 2020?

Výsledky si můžete prohlédnout v tabulce níže, kterou připravil 9to5mac.com. Ze srovnání si můžeme všimnout, že nová generace kompaktního iPhonu SE je na tom stejně jako předchůdce a dle výrobce zvládne přehrávat video po dobu 13 hodin.

By Darryl Gilligan

Kdy je potřeba vyměnit baterii iPhone? :: Co je to a záznam?
Užitečné odkazy