Domovská stránka > J > Jak Zjistit Stav Baterie U Androida?

Jak zjistit stav baterie u Androida?

Pomocí jednoduchého kódu se také můžete podívat přímo do testovacího menu Androidu, kde se vám zobrazí informace, včetně zdraví baterie. Stačí přejít k aplikaci telefon a otevřít si číselník. Do něj napište následující kód *#*#4636#*#*. Z nabídky, která vám vyskočí, vyberte možnost info o baterii.

Přečtěte si více

Jak zjistit stav baterie mobilu?

Otevřete Nastavení -> Baterie -> Kondice baterie.

Uvidíte dvě podstatné hodnoty, které potřebujete zjistit. Maximální kapacita baterie říká, kolik energie je baterie schopna pojmout oproti stavu, kdy je nová a to na základě reálného opotřebení.
Jak zjistit stav baterie? Pokud se chcete podívat na přehled úrovně nabití baterie a aktivity za posledních 24 hodin až posledních 10 dní, přejděte do Nastavení > Baterie. Po klepnutí na jeden ze sloupců na obrazovce uvidíte, které aplikace v tomto období přispívaly k využívání baterie, a jaký je poměr využití baterie pro danou aplikaci.

Jak zjistit vadnou baterii v mobilu?

Nejprve otevřete aplikaci telefonu na našem zařízení. Jakmile jsme uvnitř, musíme zadat tento kód: * # * # * # * # 4636". Na obrazovce telefonu se poté otevře nabídka s řadou možností. Z těch, které se objevují na obrazovce, ten, který nás zajímá, je „Informace o baterii“. Také, jak dlouho vydrzi baterie v telefonu? Baterie v mobilu vydrží v dobré kondici (pokles kapacity na 80%) běžně 300-500 cyklů, ty nejlepší baterie možná kolem 1000.

Podle toho, kde zjistím kondici baterie?

Přejděte do Nastavení -> Baterie a zapněte volbu Stav baterie. Tato volba vám ve stavovém řádku vašeho iPadu zobrazí zbývající procenta energie. V nastavení najdete i zobrazení informací o využití baterie. Snadno si tak uděláte obrázek o tom, jak svůj tablet využíváte, a které procesy spotřebovávají nejvíce energie. Jak zjistit zdraví baterie Xiaomi? Se tam dostat: Otevřít aplikaci » telefon »Z vašeho Xiaomi. Vrať se * # * # * # * # 4636. V zobrazené nabídce přejděte na » Informace o baterii »

Jak poznat nafouklou baterii?

Nejlépe poznáte nafouknutou baterii dle zmíněného nadzvedávání displeje, který bude nafouknutou baterií vytlačován. I v případě malého pádu pak může displej jednoduše prasknout, protože je neustále pod tlakem, a jakýkoliv další otřes ho zatěžuje. Jak zjistit stav baterie na Xiaomi? Otevřete si aplikaci telefonu a do pole, kam píšete telefonní číslo, zadejte tento kód - *#*#6485#*#*. Následně se vám automaticky otevře speciální menu baterie, ve kterém uvidíte změť různých kódů. Nejjasnější informaci naleznete vedle kódu MB_06. Pokud je baterie v dobrém stavu, naleznete zde text „Good“.

A další otázka, jak snizit vybijeni baterie?

Pokud však chcete ušetřit baterii, zakažte tuto možnost a snížení úrovně podsvícení proveďte ručně. Stejně tak můžete snížit spotřebu energie zkrácením doby, po které má obrazovka zhasnout. ideální dobou je například 15 nebo 30 vteřin, není nutné nechat odložený telefon svítit ještě několik minut.

By Pillsbury

Kdy menit baterii v telefonu? :: Jak zobrazit stav baterie Windows 10?
Užitečné odkazy