Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Stav Baterie Iphone?

Jak zobrazit stav baterie iPhone?

Poznat špatný stav baterie můžete také prostřednictvím indikátoru KONDICE BATERIE, který se nachází v nastavení iPhonu. Nastavení > Baterie > Kondice baterie. Zde se můžete informovat o maximální kapacitě baterie, zdali váš iPhone podporuje maximální výkon, ale také zde můžete zapnout optimalizované nabíjení.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, v kolika procentech nabijet iphone?

Snažte se baterii svého iPhonu držet mezi 40 až 80 % kapacity. Pokud skladujete starší iPhone jako záložní, dejte pozor, ať není zcela vybitý. Před vypnutím ho nabijte na zhruba 50 % a každý půl rok nepoužívání jej opět na tuto kapacitu dobijte. Jak Nabijet iPhone 13? Pro maximální výdrž baterie byste měli všechny mobilní telefony nabíjet pomocí originálního příslušenství, u iPhonu se stačí držet příslušenství s certifikací MFi (Made For iPhone). To platí jak pro kabely, tak také pro adaptéry.

Jak prodlouzit kapacitu baterie iPhone?

Aktivita na pozadí.

Pokud chceš prodloužit výdrž baterie, můžeš vypnout funkci, která aplikacím umožňuje obnovování na pozadí. Přejdi do Nastavení > Obecné > Aktualizace aplikací na pozadí a zvol Wi‑Fi, Wi‑Fi a mobilní data nebo Vypnuto. Poslední volbou aktualizaci aplikací na pozadí vypneš úplně.
Jak se měří kapacita baterie? Pokud se chcete podívat na přehled úrovně nabití baterie a aktivity za posledních 24 hodin až posledních 10 dní, přejděte do Nastavení > Baterie. Po klepnutí na jeden ze sloupců na obrazovce uvidíte, které aplikace v tomto období přispívaly k využívání baterie, a jaký je poměr využití baterie pro danou aplikaci.

Tak jak nastavit procenta baterie na iphone?

Pokud byste tedy na iPhone chtěli zobrazit procenta baterie, tak postupujte následovně:

  1. Prvně na iPhone přejděte do nativní aplikace Nastavení.
  2. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o kus níže.
  3. Zde pak lokalizujte a otevřete sekci Baterie.
  4. Nakonec v horní části aktivujte pomocí přepínače Stav baterie.
Jak na baterii iPhone? Jak se starat o baterii v iPhonu, nebo MacBooku?
  1. NEPOUŽÍVEJTE IPHONE MIMO ROZMEZÍ 0 - 35 STUPŇŮ
  2. NENABÍJEJTE BATERII V IPHONU S OCHRANNÝM KRYTEM.
  3. POUŽÍVEJTE KVALITNÍ NABÍJECÍ KABELY A ADAPTÉRY.
  4. AKTUALIZUJTE OPERAČNÍ SYSTÉM.
  5. NIKDY NEVYBÍJEJTE BATERII V IPHONU POD 20%
  6. NEBOJTE SE NABÍJET IPHONE ADAPTÉREM OD IPADU.

Jak zjistit stav baterie?

Otevřete Nastavení -> Baterie -> Kondice baterie.

Uvidíte dvě podstatné hodnoty, které potřebujete zjistit. Maximální kapacita baterie říká, kolik energie je baterie schopna pojmout oproti stavu, kdy je nová a to na základě reálného opotřebení.
Pokud jde o to, jak zjistit rychlost nabijeni iphone? Amperes vám umožní měřit rychlost nabíjení baterie. To závisí na nabíjecím kabelu zařízení, na nabíječce a na spotřebě elektrického proudu. Nyní také můžete porovnat své výsledky s online výsledky ostatních uživatelů.

Jak Nabijet iPhone 12 pro?

Zařízení připojte k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu a napájecího USB adaptéru. iPhony 8 a novější můžete položit displejem nahoru na nabíječku s certifikací Qi, iPhony 12 lze nabíjet také pomocí MagSafe. iPhone připojte k zapnutému počítači.

By Abroms

Jak na Cisco? :: Jak zrychlit paměť RAM?
Užitečné odkazy