Domovská stránka > K > Kdy Je Potřeba Vyměnit Baterii Iphone?

Kdy je potřeba vyměnit baterii iPhone?

Všeobecně se doporučuje vyměnit baterii, když je kondice méně než 85%. Čas na výměnu baterie může být také tehdy, když se přístroj samovolně vypíná, rychle klesají % nebo se až příliš dlouho nabíjí. Tyto příznaky se nejčastěji projevují v zimním období. Baterii by jste se rozhodně neměli pokoušet vyměnit sami.

Přečtěte si více

A další otázka, co ničí baterii iphone?

Ať už je teplota nižší nebo vyšší než doporučená teplota od Applu, dochází k fyzickému poškození baterie a toto poškození je nevratné. Samozřejmě záleží na tom jaké teplotě telefon vystavíte a na jak dlouhou dobu. Pokud však chcete mít 100% jistotu, že baterii neubližujete, nevystavujte ji extrémním teplotám. Kolik má iPhone mAh? Z databáze brazilského úřadu vyplývá, že 5,4” iPhone 12 dostal od Applu do vínku baterii s kapacitou 2227 mAh, zatímco 6,1” iPhone 12 disponuje 2815 mAh.

Kdy je dobře vymenit baterii?

Jakmile dosáhne kondice 80%, tak je baterie na výměnu, protože už jednoduše nevydrží co má. Moje zkušenost (můžete mít klidně jinou) je taková, že 80% se objevuje v momentě, kdy má telefon kolem 800 nabíjecích cyklů (plus mínus 100). Pokud vás čeká výměna, nezapomínejte na záruku. Jak dlouho vydrzi iPhone 8 nabity? Podle rozborky se u nového iPhone 8 dočkáme kapacity baterie 1821 mAh, iPhone 7 přitom nabízel kapacitu 1960 mAh, což je o celých 7 % více. Při testech byl jas displeje nastaven na hodnotu 200 nitů. Testy prokázaly výdrž iPhonu 8 po celých 8 hodin a 37 minut, iPhone 7 naproti tomu vydržel „jen“ 7 hodin a 46 minut.

Můžete se také zeptat, jak zjistím kdy byl iphone koupený?

Jak zjistit přesný datum zakoupení iPhonu

Sériové číslo najdete v Nastavení, kde rozkliknete záložku Obecné, a poté možnost Informace. Zde poté stačí sjet k řádku Sériové číslo. Zároveň můžete k identifikaci zařízení využít také IMEI, které si můžete zobrazit také v Informacích, anebo po vytočení čísla *#06*.
Jak zjistit kdy byl iPhone aktivován? V případě iPhonu můžete prostřednictvím sériového čísla (či IMEI) zjistit přesný model, zdali je zapnuté Najít iPhone, barvu, velikost úložiště, přesné stáří, datum výroby, kde bylo zařízení vyrobeno a několik dalších informací.

Jak zjistit zaruku na iPhone?

Jak zjistit číslo smlouvy nebo doklad o záručním krytí

  1. Přejděte na stránku mysupport.apple.com.
  2. Přihlaste se svým Apple ID.
  3. Vyberte své zařízení.
  4. Klikněte na Zobrazit doklad o záručním krytí. Pokud doklad o záručním krytí nevidíte, ujistěte se, že máte pro své Apple ID zapnuté dvoufaktorové ověření.
Jak zjistit kondici baterie Xiaomi? Stačí si otevřít menu „Úspora energie a baterie“ a následně kliknout na možnost „Baterie“. Tam najdete přesnou informaci o tom, jaká je životaschopnost baterky a zda ji už náhodou není třeba vyměnit za novou.

Podle toho, jak zjistit kondici baterie na androidu?

Tajné kódy pro Android

  1. Otevřete na telefonu aplikaci Telefon.
  2. Zadejte kód * # * # * # * # 4636 v aplikaci.
  3. Aniž byste museli stisknout tlačítko volání, na obrazovce se otevře nové menu.
  4. V nabídce, která se otevře na obrazovce, přejděte na možnost s názvem Stav baterie (tento název může být v telefonu v angličtině).

By Arianna Mellgren

Jak otestovat procesor? :: Jak zjistit stav baterie iPhone se?
Užitečné odkazy