Domovská stránka > J > Jak Je To S Nabijenim Iphonu?

Jak je to s Nabijenim iPhonu?

Optimálním způsobem je částečné vybití. Když udržujete nabití baterie mezi 30 a 80 %, zvyšujete její životnost. V ideálním případě začnete telefon nabíjet, když dosáhne přibližně 30 %, tedy dříve, než vás požádá o přechod do režimu nízké spotřeby. Odpojte jej při nabití na 80 až 90 %.

Přečtěte si více

Jak Sparovat Apple sluchatka?

Pak postupujte takto:

  1. Přejděte na plochu.
  2. S AirPody v nabíjecím pouzdře otevřete nabíjecí pouzdro a přidržte ho vedle iPhonu.
  3. Klepněte na Připojit.
  4. Pokud máte AirPody Pro nebo AirPody (3.
  5. Pokud máte AirPody Pro, AirPody (2.
  6. Klepněte na Hotovo.
Jak zesilit AirPods? Hlasitost zvýšíte nebo snížíte vyslovením „Hey Siri“ a příkazem jako „Zesil hlasitost“ nebo „sniž hlasitost“. Anebo přetáhněte posuvník hlasitosti v aplikaci, ze které posloucháte, na zamčené obrazovce nebo v Ovládacím centru.

Podle toho, jak vyresetovat airpods?

Postup resetování AirPodů a AirPodů Pro

  1. Vložte AirPody do nabíjecího pouzdra a zaklapněte víčko.
  2. Počkejte 30 sekund.
  3. Otevřete víčko nabíjecího pouzdra.
  4. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > Bluetooth a klepněte vedle AirPodů na tlačítko Další informace .
Tak co delat kdyz nefunguje tlacitko na iphonu? Co když vám na iPhonu nebo iPadu nefunguje nějaké tlačítko nebo přepínač
  1. Sundejte všechny ochranné fólie nebo kryty, které by mohly tlačítko nebo přepínač blokovat.
  2. Měkkým hadříkem odstraňte nečistoty a prach okolo tlačítka nebo přepínače.

A další otázka, jak otevrit iphone bez tlacitka?

Jak Assistive Touch zapnout

První nejzákladnější se nachází v Nastavení > Obecné > Zpřístupnění > AssistiveTouch > Zapnout. Druhou možností je vyvolání přes Siri. Stačí ji pouze říct „Turn on AssistiveTouch“.
Pokud jde o to, jak se dostat do zamčeného iphone? Jak se dostat do zamčeného iPhone bez ztráty dat

Nechte si do počítače nainstalovat iOS System Recovery a připojte uzamčený iPhone k počítači pomocí kabelu Lightning. Spusťte program a klikněte na „Další nástroje“> „Obnovení systému iOS“; objeví vaše zařízení.

Také, jak ovladat iphone jednou rukou?

Gesto spočívá v tom, že položíte prst lehce nad spodní okraj obrazovky, a poté ním přejedete dolů. Obrazovka se poté vrátí zpět do normálu po několika sekundách, popřípadě můžete stisknout šipku, která se objeví nad horní částí obrazovky. Jak spustit 3D Touch? Jak zapnout 3D Touch nebo Haptic Touch

  1. Otevřete Nastavení a klepněte na Zpřístupnění.
  2. Klepněte na Dotyk.
  3. Klepněte na 3D a Haptic Touch. V závislosti na modelu vašeho zařízení se může zobrazit jen 3D Touch nebo jen Haptic Touch. V případě 3D Touch funkci zapněte a pak pomocí posuvníku nastavte její citlivost.

Jak kalibrovat displej iPhone?

iPhonu 8 a starší: přejeďte prstem od spodního okraje displeje nahoru. Zde se nachází posuvník jasu. Jeho korekcí nahoru nebo dolů si jas snadno upravíte. Podobně můžete činit i v nabídce Nastavení - > Zobrazení a jas.

By Cleodal Simek

Jak zadat adresu URL? :: Jak ovládat iPhone se?
Užitečné odkazy