Domovská stránka > J > Jak Ovládat Iphone Se?

Jak ovládat iPhone se?

Boční tlačítko se nachází na opačné straně než tlačítka ovládání hlasitosti. Stisknutím bočního tlačítka iPhone zapnete nebo uspíte, vyvoláte Siri, zaplatíte pomocí Apple Pay nebo provedete některé další akce.

Přečtěte si více

Jak se ovládá iPhone?

Klepnutí: Zlehka se dotkněte displeje jedním prstem. Podržení: Dotykem a podržením prstu na položkách v aplikaci nebo Ovládacím centru zobrazíte náhled obsahu a pak můžete provést rychlé akce. Nabídku rychlých akcí otevřete krátkým podržením prstu na ikoně libovolné aplikace na ploše nebo v knihovně aplikací. Jak se dobře starat o iPhone? i Pro nabíjení iPhone použijte originální nabíječku nebo nabíječku certifikovanou společností Apple (Made for iPhone – Mfi). Vyhnete se jak riziku poškození telefonu, tak případům, kdy iPhone nenabíjí. S některými neoficiálními kabely totiž iPhone nejde nabít, resp. nabíjení vůbec není indikováno.

Co umí iPhone se?

Zatímco ještě před pár lety sloužily mobilní telefony k volání a případně ke psaní zpráv, tak nyní se jedná o naprosto komplexní zařízení, která toho umí o mnoho více. Kromě volání a psaní zastává iPhone například roli fotoaparátu, budíku, kalendáře, poznámkového bloku apod., což je k nezaplacení. Jak ovládat iPhone bez Home Button? Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko.

Také, jak snizit obrazovku iphone?

Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Dotyk a zapněte volbu Dosah. Když potřebujete horní polovinu obrazovky posunout níž, proveďte některou z následujících akcí: Na iPhonech s Face ID: Přejeďte k dolnímu okraji obrazovky. Na iPhonech s tlačítkem plochy: Lehce dvakrát stiskněte tlačítko plochy. Jak pouzivat iPhone 13? V iOS 13 a novějším můžete obě telefonní čísla používat k volání a FaceTime hovorům a k odesílání a přijímání zpráv prostřednictvím iMessage, SMS a MMS. iPhone může v jednu chvíli využívat jenom jednu mobilní datovou síť.

Tak jak funguje ios?

Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává. Jak je nejlepší Nabijet iPhone? Využívejte Optimalizované nabíjení

Tento režim funguje ideálně například v noci, kdy jdete spát třeba v 22:00 a baterie se za první dvě hodiny spánku nabije na 80% a protože telefon ví, že obvykle vstáváte v 6:00, začne se zbývajících 20% dobíjet tak, aby byla baterie plně dobita těsně předtím, než vstáváte.

Jak se má Nabijet iPhone?

iPhone můžete nabíjet těmito způsoby: Připojte ho k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu (dodává se s telefonem) a napájecího USB adaptéru Apple (prodává se zvlášť). Viz Napájecí adaptéry pro iPhone.

By Almond

Jak je to s Nabijenim iPhonu? :: Jak vyfotit část obrazovky na PC?
Užitečné odkazy