Domovská stránka > J > Jak Dlouho Trva Reklamace Iphonu?

Jak dlouho trva reklamace iPhonu?

Reklamace iPhonu je většinou rychlou a bezbolestnou záležitostí. V případě, že je uznána, oprava se provede do 30 dní, nic za ní neplatíte a v hodně případech dostanete i zcela nové zařízení výměnou za rozbitý kus.

Přečtěte si více

Jak zjistit zda je iPhone v záruce?

Jak zjistit číslo smlouvy nebo doklad o záručním krytí

  1. Přejděte na stránku mysupport.apple.com.
  2. Přihlaste se svým Apple ID.
  3. Vyberte své zařízení.
  4. Klikněte na Zobrazit doklad o záručním krytí. Pokud doklad o záručním krytí nevidíte, ujistěte se, že máte pro své Apple ID zapnuté dvoufaktorové ověření.
Jak postupovat při reklamaci iPhone? V případě, že se s telefonem něco v záruční době stane, musíte kontaktovat prodejce. Čili obchod, kde iPhone, případně další příslušenství na iPhone pořídíte. Prodejce pak telefon odešle za vás do servisu a sdělí vám veškeré podrobnosti. Se servisem tak sami nekomunikujete.

Jak dlouhá je záruka na Airpods?

Omezená záruka Apple se vztahuje na výrobní vady AirPodů a doplňků značky Apple po dobu jednoho roku od data zakoupení produktu. Omezená záruka Apple rozšiřuje práva zaručená zákonem na ochranu spotřebitele. Jak funguje záruka na iPhone? Tato záruka Appe na iPhone se vztahuje na všechny skryté vady, které Apple zařízení může mít. Podobně jako běžná záruka. Vy tak máte možnost zařízení podat na reklamaci v jakémkoli autorizovaném servisu na světe. Pokud technik uzná, že opravdu jde o vadu výrobku, musí vám servis zařízení opravit bezplatně.

Jak reklamovat Apple Pencil?

Zavolejte na podporu společnosti Apple1 nebo navštivte maloobchod společnosti Apple nebo autorizovaného poskytovatele služeb společnosti Apple. Podrobnosti vám poskytne prodejce. Podrobnosti vám poskytne prodejce. Podrobnosti vám poskytne prodejce. Jak dlouho mám iPhone? V nastavení (stáří menší než 1 rok)

Tuto informaci zjistíme v aplikaci Nastavení → Obecné → Informace, kde naleznete kolonku “omezená záruka”, v níž se nachází datum vypršení jednoleté mezinárodní záruky. Z něj můžete jednoduše vypočítat, kdy byl iPhone zakoupen.

Jak zjistit puvod iPhone podle IMEI?

Jak zjistit přesný datum zakoupení iPhonu

Sériové číslo najdete v Nastavení, kde rozkliknete záložku Obecné, a poté možnost Informace. Zde poté stačí sjet k řádku Sériové číslo. Zároveň můžete k identifikaci zařízení využít také IMEI, které si můžete zobrazit také v Informacích, anebo po vytočení čísla *#06*.
Jak ověřit iPhone? Zjistit IMEI v systému telefonu můžete následujícími třemi způsoby:

  1. • Nastavení telefonu > Obecné > Informace > IMEI.
  2. • Zavoláním čísla *#06# z aplikace Telefon, které vám zobrazí IMEI na displeji telefonu.
  3. • Připojením iPhonu k iTunes, kde v informacích o něm naleznete jeho IMEI.

Pokud jde o to, jak reklamovat zboží na alze?

Poštou nebo přepravní společností

  1. Zboží připravte a bezpečně zabalte.
  2. Přiložte průvodní dopis s popisem závady, kopií nákupního dokladu a vaší zpětnou adresou, případně i s číslem vašeho bankovního účtu pro případ vrácení peněz.
  3. Předejte zboží přepravní společnosti a odešlete na adresu: Alza.cz - reklamace.

By Anthiathia Starek

Jak funguje záruka? :: Jak se chová myš?
Užitečné odkazy