Domovská stránka > J > Jak Prerusit Aktualizací Iphonu?

Jak prerusit aktualizací iPhonu?

Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak aktualizovat ios 93 5 do 10?

Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru. Jak aktualizovat iOS 93 6? Jak je již standardem, aktualizaci si můžete stáhnout v kategorii Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru.

Jak dlouho se aktualizuje iOS 14?

Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc. Největší předností je při instalaci nové aktualizace iOS bezesporu rychlost a jednoduchost; jenomže vyvstává i pár (někomu dobře známých) překážek. Kdy vyjde nový iOS 16? Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

Kdy vyjde iPhone 15?

Máme zde iOS 15, které Apple představil 7. června na své konferenci WWDC, přičemž beta verze pro vývojáře byla vydána ve stejný den. Mezi širokou veřejnost se finální verze dostala 20. září a dosud na ni nevyšla jediná záplata. Jak dlouho bude podporován iPhone XS? iPhoneiPhoneiOSiOS

dlouhoiPhone

Modelová řadaiPhone XS/XS Max
Rok vydání2018
První verzeiOS 12
Poslední verzeiOS 15
20 dalších sloupců

Jak dlouho bude podpora iPhone 6S?

Pokud hovoříme o řadě iPhone 6s, jde o kousky představené v září 2015, tedy před více než pěti lety. Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let. Může se také zeptat, kdy skonci podpora iphone se? generace zřejmě skončí s příchodem iOS 15. Lidé si už pár měsíců postupně instalují do iPhonů iOS 14, dostávají objednané iPhony 12, a to je přesně ten čas, kdy se opět začínají objevovat informace o tom, jak bude vypadat iPhone v roce 2021 nebo co nového přinese následující verze iOS.

Které iPhony dostanou iOS 15?

iOS 15 je kompatibilní s těmito zařízeními:

  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro.
  • iPhone 12 Pro Max.

By Arte

Co je animák? :: Jak nainstalovat aktualizaci Huawei?
Užitečné odkazy