Domovská stránka > C > Co Patří Do Záhlaví?

Co patří do záhlaví?

V záhlaví se uvádí přesný název odesílajícího podniku nebo organizace, její právní forma, případně obchodní značka nebo firemní znak. Dále jeho úplná adresa včetně PSČ a číslo poštovní přihrádky, pokud ji podnik má. Může zde být i logo podniku nebo organizace.

Přečtěte si více

Co se dává do záhlaví?

Do záhlaví a zápatí zpravidla dáváme následující informace: číslo stránky, název knihy nebo dokumentu, jméno autora a název kapitoly. U úředních dokumentů jsou v záhlaví či zápatí ještě zpravidla uváděny informace o celkovém počtu stran, datu vytvoření, popřípadě vytištění dokumentu. Jak aktualizovat záhlaví? Stiskněte Ctrl+A. Stiskněte klávesu F9. Pokud má dokument tabulky s poli nebo vzorci, budete možná muset vybrat každou tabulku samostatně a stisknout klávesu F9. Tip: Abyste měli jistotu, že před tiskem dokumentu nezapomeňte aktualizovat obsah, nastavte před tiskem Word automaticky aktualizovat pole.

Kde je záhlaví?

Zápatí stránky je v typografii text, který je umístěn na dolní části stránky vytištěného textu a je vizuálně oddělen od vlastního těla textu. Tradičně je zápatí stránky vyhrazeno pro čísla stránek. Jak udělat zápatí jen na jedne strance? Změna nebo odstranění záhlaví nebo zápatí z první stránky

Poklikejte do oblasti záhlaví nebo zápatí (v blízkosti horního nebo dolního okraje stránky) a otevřete kartu Záhlaví a zápatí. Zkontrolujte, jestli je vybraná jiná první stránka. Pokud ne: Zvolte možnost Jiné na první stránce.

Jak rozdělit záhlaví?

Přidání konce oddílu

  1. Vyberte, kde má nový oddíl začít.
  2. Přejděte na Rozložení > Konce.
  3. Zvolte typ zalomení oddílu, který chcete: Další stránka Konec oddílu spustí nový oddíl na následující stránce. Spojité Konec oddílu spustí nový oddíl na stejné stránce.
Jak zrušit záhlaví na určité stránce? Můžete také odstranit záhlaví jen z jedné stránky.
  1. Přejděte na Vložení > Záhlaví nebo Zápatí a potom na Odebrat záhlaví nebo Odebrat zápatí.
  2. Pokud má dokument víc oddílů, opakujte tento postup u každého z nich.

Jak zkopírovat záhlaví?

Chcete-li zkopírovat stránku se záhlaví a zápatí stránky ze zdrojového dokumentu a poté ji vložit do nového dokumentu Word. Postupujte prosím následovně: 1. Otevřete zdrojový dokument, ze kterého stránku zkopírujete, a kliknutím zobrazte značky odstavců a symboly formátování Domů > Zobrazit / Skrýt . Jak duplikovat stranku ve Wordu? Jedná se o tyto kroky:

  1. Obsah stránky, kterou chceme zkopírovat, vybereme pomocí myši nebo kláves Ctrl +.
  2. „Kopírování“ lze provést stisknutím kláves Ctrl + C nebo kliknutím pravým tlačítkem a výběrem akce "Kopírovat".
  3. Dále otevřeme a nová prázdná stránka.
  4. Poté se dříve vybraný obsah vyloží na novou stránku.

Jak zkopírovat webovou stránku do Wordu?

Existují rozšíření Google Chrome Uložit webovou stránku jako dokument Word , který umožňuje stáhnout soubor HTML jako dokument aplikace Word. webové stránky jako soubor HTML. a vyberte Kompletní stránka. pak stáhněte celou webovou stránku jako dokument aplikace Word.

By Guido Kemmerer

Jak zálohovat iPhone 7? :: Kde je záhlaví?
Užitečné odkazy